Via Michelin

Avtor — 09.08.2007
Če se v dopustniških dneh odpravljate v neznane kraje in niste prepričani katero pot bi ubrali, se lahko zanesete na pomoč Michelina.
Via Michelin

Stran, ki se je bodo avanturisti zagotovo izognili.

Enostavno vpišete kraj odhoda in želeni cilj, program pa vam nato na zemljevidu zariše priporočeno pot. Izberete lahko tudi med najhitrejšo, najkrajšo in najbolj varčno potjo. Pri vsaki izbiri je podan tudi povprečen čas, ki ga boste porabili za potovanje ter razdalja, ki jo boste prepotovali. Prav tako je uporaben podatek o stroških cestnin in približni porabi goriva. Plan poti je natančno razčlenjen pod zemljevidom, kjer vam z opisom predstavijo vsak izhod in cesto na katero se morate priključiti.

Via Michelin ponuja tudi iskanje hotelov, restavracij, lokalne zanimivosti, muzeje, itd. Preko njihove storitve lahko opravite tudi rezervacije.

Stran sem v letošnjem dopustniškem obdobju kar nekajkrat uporabil in do sedaj me ni razočarala.

MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>