Via Michelin

Če se v dopustniških dneh odpravljate v neznane kraje in niste prepričani katero pot bi ubrali, se lahko zanesete na pomoč Michelina.
Via Michelin

Stran, ki se je bodo avanturisti zagotovo izognili.

Enostavno vpišete kraj odhoda in želeni cilj, program pa vam nato na zemljevidu zariše priporočeno pot. Izberete lahko tudi med najhitrejšo, najkrajšo in najbolj varčno potjo. Pri vsaki izbiri je podan tudi povprečen čas, ki ga boste porabili za potovanje ter razdalja, ki jo boste prepotovali. Prav tako je uporaben podatek o stroških cestnin in približni porabi goriva. Plan poti je natančno razčlenjen pod zemljevidom, kjer vam z opisom predstavijo vsak izhod in cesto na katero se morate priključiti.

Via Michelin ponuja tudi iskanje hotelov, restavracij, lokalne zanimivosti, muzeje, itd. Preko njihove storitve lahko opravite tudi rezervacije.

Stran sem v letošnjem dopustniškem obdobju kar nekajkrat uporabil in do sedaj me ni razočarala.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje