Via Michelin

Če se v dopustniških dneh odpravljate v neznane kraje in niste prepričani katero pot bi ubrali, se lahko zanesete na pomoč Michelina.
Via Michelin

Stran, ki se je bodo avanturisti zagotovo izognili.

Enostavno vpišete kraj odhoda in želeni cilj, program pa vam nato na zemljevidu zariše priporočeno pot. Izberete lahko tudi med najhitrejšo, najkrajšo in najbolj varčno potjo. Pri vsaki izbiri je podan tudi povprečen čas, ki ga boste porabili za potovanje ter razdalja, ki jo boste prepotovali. Prav tako je uporaben podatek o stroških cestnin in približni porabi goriva. Plan poti je natančno razčlenjen pod zemljevidom, kjer vam z opisom predstavijo vsak izhod in cesto na katero se morate priključiti.

Via Michelin ponuja tudi iskanje hotelov, restavracij, lokalne zanimivosti, muzeje, itd. Preko njihove storitve lahko opravite tudi rezervacije.

Stran sem v letošnjem dopustniškem obdobju kar nekajkrat uporabil in do sedaj me ni razočarala.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje