Via Michelin

Če se v dopustniških dneh odpravljate v neznane kraje in niste prepričani katero pot bi ubrali, se lahko zanesete na pomoč Michelina.
Via Michelin

Stran, ki se je bodo avanturisti zagotovo izognili.

Enostavno vpišete kraj odhoda in želeni cilj, program pa vam nato na zemljevidu zariše priporočeno pot. Izberete lahko tudi med najhitrejšo, najkrajšo in najbolj varčno potjo. Pri vsaki izbiri je podan tudi povprečen čas, ki ga boste porabili za potovanje ter razdalja, ki jo boste prepotovali. Prav tako je uporaben podatek o stroških cestnin in približni porabi goriva. Plan poti je natančno razčlenjen pod zemljevidom, kjer vam z opisom predstavijo vsak izhod in cesto na katero se morate priključiti.

Via Michelin ponuja tudi iskanje hotelov, restavracij, lokalne zanimivosti, muzeje, itd. Preko njihove storitve lahko opravite tudi rezervacije.

Stran sem v letošnjem dopustniškem obdobju kar nekajkrat uporabil in do sedaj me ni razočarala.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje