Video: 10 nasvetov za uspešen startup

Michael Acton Smith je izkušen podjetnik, ki je v poslovnem svetu prisoten že od svojih zgodnjih dvajsetih let. Ustanovil je kar nekaj startupov, pri tem pa je, kot sam rad poudarja, napravil praktično vse možne napake, ki jih startupovec lahko napravi.
Video: 10 nasvetov za uspešen startup

Video: 10 nasvetov za uspešen startup (Vir slike: YouTube)

Preden je Michael Acton Smith doživel izjemen uspeh s startupom Moshi Monsters, je zelo dobro spoznal krutost neuspeha v podjetništvu, saj je napravil precej začetniških napak, ki so ga stale veliko časa in denarja – tudi denarja investitorjev. 

“Vsi moji startupi niso bili ubijalsko dobri, prav nasprotno: nekateri so me zaradi vse pripadajoče norosti in kaosa skorajda ubili,” je v šali pojasnil poslušalcem na Web Summitu v Dublinu, kjer je predaval pred nekaj meseci. A dodal, da je kljub stresu, ki sovpada z vodenjem lastnega startupa, podjetništvo ena najbolj nagrajujočih panog, za katero se lahko človek odloči. 

V kolikor se tudi vi odločate za ustanovitev lastnega startupa, si v spodnjem videoposnetku poglejte njegovih 10 nasvetov o tem, kako ustvariti odličen startup z močnimi temelji. 

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje