Video: 3,1 milijona dolarjev za umetno inteligenco startupa TheGrid

Startup TheGrid, ki je za razvoj svoje edinstvene umetne inteligence lani na Kickstarterju zbral preko 115 tisoč dolarjev, je nedavno naznanil, da je sedaj prejel tudi semensko investicijo v višini 3,1 milijona dolarjev.
Video: 3,1 milijona dolarjev za umetno inteligenco startupa TheGrid

TheGrid (Vir slike: Kickstarter)

Postavljanje spletnih strani je panoga, ki je v tem s tehnologijo prepredenem času močno v porastu. Številna mlada podjetja, kot so na primer Squarespace ali Exposure, hitro rastejo in zaradi kvalitete, s katero opravljajo svoje storitve, pridobivajo semenske investicije različnih vlagateljev, saj so ti nad njihovim delom navdušeni. 

Zadnje čase pa se v ospredje na področju razvoja spletnih strani postavlja startup TheGrid, ki ustvarja nekoliko drugačno tehnologijo. Govora je o umetni inteligenci, ki bi lahko sčasoma povsem zamenjala človeško moč pri oblikovanju in postavljanju spletnih strani, saj je sposobna prepoznavanja obrazov, samodejnega obrezovanja fotografij, razporejanja teksta na način, da kar najbolje izboljša vidnost besedila in številnih drugih storitev, ki jih je dosedaj lahko izvajal le človek. 

O delu mladega startupa se je veliko govorilo že lani, saj je njihov projekt “NoFlo Development Environment” na Kickstarterju navdušil več kot 1200 podpornikov in tako zbral 115 tisoč dolarjev. Kot kaže, je ekipa zbrani denar investirala pametno, saj so že izpolnili obljubo in svojim podpornikom ponudili dostop do poskusnega spletnega okolja NoFlo, ki temelji na umetni inteligenci. Njihovo dobro delo so opazili tudi investitorji, ki so v leta 2010 nastalo podjetje vložili kar 3,1 milijona dolarjev.

Več o tem, kako deluje umetna inteligenca startupa TheGrid, pa si poglejte v videoposnetku: 

YouTube

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje