Video: 3,1 milijona dolarjev za umetno inteligenco startupa TheGrid

Startup TheGrid, ki je za razvoj svoje edinstvene umetne inteligence lani na Kickstarterju zbral preko 115 tisoč dolarjev, je nedavno naznanil, da je sedaj prejel tudi semensko investicijo v višini 3,1 milijona dolarjev.
Video: 3,1 milijona dolarjev za umetno inteligenco startupa TheGrid

TheGrid (Vir slike: Kickstarter)

Postavljanje spletnih strani je panoga, ki je v tem s tehnologijo prepredenem času močno v porastu. Številna mlada podjetja, kot so na primer Squarespace ali Exposure, hitro rastejo in zaradi kvalitete, s katero opravljajo svoje storitve, pridobivajo semenske investicije različnih vlagateljev, saj so ti nad njihovim delom navdušeni. 

Zadnje čase pa se v ospredje na področju razvoja spletnih strani postavlja startup TheGrid, ki ustvarja nekoliko drugačno tehnologijo. Govora je o umetni inteligenci, ki bi lahko sčasoma povsem zamenjala človeško moč pri oblikovanju in postavljanju spletnih strani, saj je sposobna prepoznavanja obrazov, samodejnega obrezovanja fotografij, razporejanja teksta na način, da kar najbolje izboljša vidnost besedila in številnih drugih storitev, ki jih je dosedaj lahko izvajal le človek. 

O delu mladega startupa se je veliko govorilo že lani, saj je njihov projekt “NoFlo Development Environment” na Kickstarterju navdušil več kot 1200 podpornikov in tako zbral 115 tisoč dolarjev. Kot kaže, je ekipa zbrani denar investirala pametno, saj so že izpolnili obljubo in svojim podpornikom ponudili dostop do poskusnega spletnega okolja NoFlo, ki temelji na umetni inteligenci. Njihovo dobro delo so opazili tudi investitorji, ki so v leta 2010 nastalo podjetje vložili kar 3,1 milijona dolarjev.

Več o tem, kako deluje umetna inteligenca startupa TheGrid, pa si poglejte v videoposnetku: 

YouTube

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje