Video: 3,1 milijona dolarjev za umetno inteligenco startupa TheGrid

Startup TheGrid, ki je za razvoj svoje edinstvene umetne inteligence lani na Kickstarterju zbral preko 115 tisoč dolarjev, je nedavno naznanil, da je sedaj prejel tudi semensko investicijo v višini 3,1 milijona dolarjev.
Video: 3,1 milijona dolarjev za umetno inteligenco startupa TheGrid

TheGrid (Vir slike: Kickstarter)

Postavljanje spletnih strani je panoga, ki je v tem s tehnologijo prepredenem času močno v porastu. Številna mlada podjetja, kot so na primer Squarespace ali Exposure, hitro rastejo in zaradi kvalitete, s katero opravljajo svoje storitve, pridobivajo semenske investicije različnih vlagateljev, saj so ti nad njihovim delom navdušeni. 

Zadnje čase pa se v ospredje na področju razvoja spletnih strani postavlja startup TheGrid, ki ustvarja nekoliko drugačno tehnologijo. Govora je o umetni inteligenci, ki bi lahko sčasoma povsem zamenjala človeško moč pri oblikovanju in postavljanju spletnih strani, saj je sposobna prepoznavanja obrazov, samodejnega obrezovanja fotografij, razporejanja teksta na način, da kar najbolje izboljša vidnost besedila in številnih drugih storitev, ki jih je dosedaj lahko izvajal le človek. 

O delu mladega startupa se je veliko govorilo že lani, saj je njihov projekt “NoFlo Development Environment” na Kickstarterju navdušil več kot 1200 podpornikov in tako zbral 115 tisoč dolarjev. Kot kaže, je ekipa zbrani denar investirala pametno, saj so že izpolnili obljubo in svojim podpornikom ponudili dostop do poskusnega spletnega okolja NoFlo, ki temelji na umetni inteligenci. Njihovo dobro delo so opazili tudi investitorji, ki so v leta 2010 nastalo podjetje vložili kar 3,1 milijona dolarjev.

Več o tem, kako deluje umetna inteligenca startupa TheGrid, pa si poglejte v videoposnetku: 

YouTube

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje