Video: Brian Tracy o upravljanju s časom

Avtor — 23.05.2013

Brian Tracy je odličen motivacijski govorec in vodilna svetovna avtoriteta na področju doseganja poslovne uspešnosti. Predaval je že več kot 5 milijonom slušateljem, sedaj pa ga lahko spoznate tudi vi, in sicer na dogodku Vodenje v šesti prestavi, ki bo potekalo 28. maja 2013 v Ljubljani.

Video: Brian Tracy o upravljanju s časom

Video: Brian Tracy o upravljanju s časom (Vir slike: sxc.hu)

Poslovna uspešnost je nekaj, k čemur bi moral težiti prav vsak podjetnik. Velikokrat je sicer odvisna od sreče, toda za uspeh lahko veliko storimo tudi sami. Brian Tracy, eden izmed najbolj priljubljenih motivacijskih govorcev na svetu, velik pomen pri zagotavljanju poslovne uspešnosti pripisuje pravilnemu upravljanju s časom. Toda kaj to pravzaprav sploh pomeni?

Pomembno je, da se vsak posameznik, predvsem pa vsak podjetnik, zaveda, da imajo njegova dejanja določene posledice – pozitivne ali negativne. V kolikor si želimo postati poslovno uspešni, se moramo posvečati predvsem k temu, da veliko časa namenjamo dejanjem, ki imajo večje pozitivne posledice. Pomembno je tudi, da se izogibamo početja, pri katerem so rezultati tako rekoč neopazni, čas, ki smo ga vložili v to, pa zelo velik.

Brian bo predaval v okviru iniciative Go Slovenija! Več informacij >>

Več o upravljanju s časom, kot ga vidi Brian Tracy, pa si poglejte v videoposnetku:

YouTube

Brian Tracy bo kmalu predaval tudi slovenskim slušateljem. V okviru iniciative “Go Slovenija!“, ki poteka v organizaciji Akademije Panta Rei s partnerji Gospodarsko zbornico Slovenije, Zavodom Mladi podjetnik in podjetjem Kragelj & Kragelj, ste vabljeni na njegovo predavanje z naslovom Šok terapija vodenja: kako voditi v času neprestanih kriz?, ki bo potekalo v okviru dogodka Vodenje v šesti prestavi, 28. maja 2013 v Ljubljani!

Oznake: , , ,