Video: Kaj je content marketing?

Danes po dolgem času objavljamo video o marketingu. V videu Nenad Senić poda nekaj modrih nasvetov glede content marketinga. Video smo si sposodili z bloga podjetja Madwise, gre za kreativno marketinško agencijo.
Video: Kaj je content marketing?

Digitalna džungla

Video objavljamo tudi zaradi tega, ker nas zanima vaš odziv nanj. Bi v prihodnje radi videli več videov? Sporočite nam to!

Poglejmo kaj so zapisali v napovedniku videa na blogu agencije Madwise, ki je video posnela.

“Zakaj bi le brali, če lahko tudi gledamo in poslušamo! Ampak (vedno je nek ampak) spletni uporabniki smo zahtevni – nimamo časa za 1-urne video seminarje. Zato smo pripravili bite-sized marketinški videosnack!

Prvi je pred našo kamero svoje znanje delil  Nenad Senić, strokovnjak za content marketing. Nenad, hvala! Našega prvega gosta najdete tudi na njegovem blogu Disput.si.”

YouTube

Vir: Madwise blog

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje