Video: Joe Griffin o kulturi v podjetju

Joe Griffin je v podjetniških vodah prisoten že od leta 1997. V tem času je odlično opravljal direktorsko funkcijo v večih podjetjih, v letu 2009 pa je s poslovnim partnerjem ustanovil podjetje iAcquire, ki je danes z več 100 zaposlenimi eno najbolj znanih marketinških podjetij v ZDA.
Video: Joe Griffin o kulturi v podjetju

Video: Joe Griffin o podjetniški kulturi (Vir slike: iacquire.com)

V intervjuju z Adamom Torenom v oddaji “Meet the Mentors”, je Joe Griffin govoril predvsem o pomembnosti kulture v podjetju in o investiranju v zaposlene. V podjetju iAcquire namreč izrazito delajo na izboljševanju podjetniške kulture, saj želijo privabiti odlične delavce, ki bodo podjetju prinesli dodano vrednost in posledično tudi uspeh. 

iAcquire je podjetje, ki že od svojega začetka vlaga v zaposlene. Vsakemu novemu delavcu zagotovijo, da bodo v dveh letih dela pri njih ne le podvojili svoje dotedanje znanje, temveč celo potrojili. Temu primerno pa se bo povečala tudi njegova plača.

Nenehno izboljševanje in pridobivanje novih znanj vseh članov podjetniške ekipe je ključno za dobro poslovanje in nenehen napredek podjetja. Več o tem pa v videu: 

YouTube

Oglejte si tudi ostale videe v rubriki MP video >>

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje