Video: Kaj svetuje Robert Herjavec?

Avtor — 13.09.2015
Robert Herjavec, ki danes velja za enega najprepoznavnejših serijskih podjetnikov na svetu, je v svoji poslovni karieri uspešno ustvaril več visokotehnoloških podjetij, nato pa si s prodajo le-teh ustvaril velikansko premoženje.
Video: Kaj svetuje Robert Herjavec?

Video: Kaj svetuje Robert Herjavec? (Vir slike: businessnewsdaily.com)

Robert Herjavec velja za izjemnega posameznika, ki mu v življenju uspe skorajda vsak podjetniški podvig, ki se ga loti. Po tem, ko je uspešno zgradil več visokotehnoloških podjetij in z njihovo prodajo obogatel, je z najnovejšim podjetniškim projektom ponovno dokazal, da je odličen poslovnež. Podjetje The Herjavec Group namreč danes velja za enega najhitreje rastočih tehnoloških podjetij v Severni Ameriki.

Sam uspeh pripisuje predvsem svoji tako imenovani laserski osredotočenosti na zastavljeni cilj – podobno kot voznik dirkalnih avtomobilov ne sme izpustiti pogleda iz svojega cilja, tudi sam pri vodenju podjetja vedno izloči vse distrakcije in se posveti le doseganju rezultatov.

Več nasvetov o tem, kako postati odličen podjetnik, pa boste našli v spodnjem videoposnetku: 

YouTube

Robert Herjavec, ki ga večina izmed nas pozna kot enega izmed investitorjev v resničnostnem šovu Shark Tank, je za mlade poslovneže pripravil 10 koristnih nasvetov, za katere upa, da jih bodo usmerili na pravo pot v burnem podjetniškem svetu >>


Oznake: , , ,