Video: Kako poiskati najboljše kandidate za zaposlitev v startupu?

Iskanje primernih delavcev, ki bodo s svojimi talenti in z zagnanostjo kasneje ključno prispevali k rasti podjetja, je ena od nalog, s katero se na začetku svoje podjetniške poti sooča prav vsak ustanovitelj startupa.
Neomejeno število dni dopusta v tujini že postaja realnost

Neomejeno število dni dopusta v tujini že postaja realnost (Vir slike: sxc.hu)

Dobra ekipa lahko v obdobju rasti mladega podjetja veliko pripomore k uspehu, zato je pomembno, da ustanovitelj startupa izbiri bodočih zaposlenih posveti dovolj časa. Izbrati mora ne le dovolj usposobljene kandidate, temveč mora znati opaziti tudi njihove skrite talente in motivacijo za delo. 

Pri zaposlovanju novih članov ekipe v startupu se velikokrat pojavlja težava, saj so plače vsaj na začetku, ko je podjetje še v začetnih fazah poslovanja, nižje kot v drugih, že uveljavljenih podjetjih, zato bodočih sodelavcev ne moremo privabiti zgolj z obljubami po velikih zaslužkih. Prav to pa lahko deluje kot odlično cedilo, s katerim bomo kandidate razdelili na dve skupini – na tiste, katerim je glavna motivacija za delo denar, in tiste, ki delo opravljajo zato, ker uživajo v izzivih ter zaradi želje po nenehni osebnostni rasti in izpopolnjevanju. In prav to so kandidati, ki so za uspeh vašega podjetja najbolj primerni!

Kako prepričati kandidate, za katere menite, da bodo ključno prispevali k uspehu vašega podjetja, pa si poglejte v videoposnetku:

YouTube

Poglejte tudi: Video – Skrivnost do uspeha je močan karakter 

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje