Video: Kako poiskati najboljše kandidate za zaposlitev v startupu?

Iskanje primernih delavcev, ki bodo s svojimi talenti in z zagnanostjo kasneje ključno prispevali k rasti podjetja, je ena od nalog, s katero se na začetku svoje podjetniške poti sooča prav vsak ustanovitelj startupa.
Neomejeno število dni dopusta v tujini že postaja realnost

Neomejeno število dni dopusta v tujini že postaja realnost (Vir slike: sxc.hu)

Dobra ekipa lahko v obdobju rasti mladega podjetja veliko pripomore k uspehu, zato je pomembno, da ustanovitelj startupa izbiri bodočih zaposlenih posveti dovolj časa. Izbrati mora ne le dovolj usposobljene kandidate, temveč mora znati opaziti tudi njihove skrite talente in motivacijo za delo. 

Pri zaposlovanju novih članov ekipe v startupu se velikokrat pojavlja težava, saj so plače vsaj na začetku, ko je podjetje še v začetnih fazah poslovanja, nižje kot v drugih, že uveljavljenih podjetjih, zato bodočih sodelavcev ne moremo privabiti zgolj z obljubami po velikih zaslužkih. Prav to pa lahko deluje kot odlično cedilo, s katerim bomo kandidate razdelili na dve skupini – na tiste, katerim je glavna motivacija za delo denar, in tiste, ki delo opravljajo zato, ker uživajo v izzivih ter zaradi želje po nenehni osebnostni rasti in izpopolnjevanju. In prav to so kandidati, ki so za uspeh vašega podjetja najbolj primerni!

Kako prepričati kandidate, za katere menite, da bodo ključno prispevali k uspehu vašega podjetja, pa si poglejte v videoposnetku:

YouTube

Poglejte tudi: Video – Skrivnost do uspeha je močan karakter 

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje