Video: Kako zaposliti pravega sodelavca?

Zaposlovanje novih članov ekipe je za marsikaterega podjetnika zelo težka naloga. Pri tem namreč ne gre zgolj za iskanje osebe, ki bi lahko opravljala zastavljeno delo, temveč je pomembno tudi, da ima ta oseba primerne osebnostne lastnosti, kot so iznajdljivost, samoiniciativnost in delavnost.
Video: Kako zaposliti pravega sodelavca?

Video: Kako zaposliti pravega sodelavca? (Vir slike: Pixabay.com)

V večini primerov poslovneži, ki vodijo majhno ali srednje veliko podjetje, nimajo veliko izkušenj z zaposlovanje novega kadra, kar še oteži iskanje in izbiro pravega kandidata.

Sandy Greenwood, svetovalka pri podjetju UWS Small Business Advisor, je zato pripravila nekaj koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri širjenju svoje ekipe. Opozarja, da je seveda potrebno najprej začeti z določitvijo nalog, ki jih bo novi delavec moral opravljati. Sledi naj objava oglasa, ki mora biti primerno spisan, da se bodo nanj lahko oglasili primerni kandidati.

Več pa v videoposnetku:

YouTube

V kolikor ste se znašli v vlogi zaposlovalca, si lahko pomagate tudi z nasveti mladega, a izkušenega podjetnika Stevena Corcorana, ki stoji za tehnološkim startupom LawnStarter >>

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje