Video: Korak za korakom do odličnega podjetja

Steve Blank, ki danes velja za enega najbolj vplivnih ljudi v podjetniškem svetu, je v živahnem pogovoru z Danom'l Lewinom iz Microsofta razkril nekaj koristnih nasvetov za mlade, pa tudi nekoliko bolj izkušene podjetnike.
Video: Korak za korakom do odličnega podjetja

Video: Korak za korakom do odličnega podjetja (Vir slike: Unsplash.com)

Steve Blank, v poslovnem svetu dobro poznano ime, se je v Silicijevi dolini hitro naučil, da se kot podjetnik pravega poslovanja ne bo mogel naučiti v pisarni, zato je eden izmed njegovih glavnih nasvetov za mlade podjetnike poziv, da se odpravijo ven – med potencialne kupce.

Potrebno se je pogovarjati z ljudmi in se iz teh interakcij čimveč naučiti. Poslovni model je namreč potrebno najprej najti, šele nato ga je mogoče začeti izvrševati,” je prepričan. 

Bistvo do uspešnega vodenja podjetja se torej po njegovem mnenju skriva v poslušanju. Svetuje, da ne poskušate prodajati svojih produktov ali storitev še preden spoznate svoje kupce. “To bi bila velika napaka, ki bi odgnala potencialne kupce,” opozarja. 

Takšnim in podobnim napakam se lahko izognete s pomočjo mentorja in delavnic v MP šoli, ki se prične 1. aprila 2015 >>

Več v videoposnetku:

YouTube

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje