Video: Korak za korakom do odličnega podjetja

Steve Blank, ki danes velja za enega najbolj vplivnih ljudi v podjetniškem svetu, je v živahnem pogovoru z Danom'l Lewinom iz Microsofta razkril nekaj koristnih nasvetov za mlade, pa tudi nekoliko bolj izkušene podjetnike.
Video: Korak za korakom do odličnega podjetja

Video: Korak za korakom do odličnega podjetja (Vir slike: Unsplash.com)

Steve Blank, v poslovnem svetu dobro poznano ime, se je v Silicijevi dolini hitro naučil, da se kot podjetnik pravega poslovanja ne bo mogel naučiti v pisarni, zato je eden izmed njegovih glavnih nasvetov za mlade podjetnike poziv, da se odpravijo ven – med potencialne kupce.

Potrebno se je pogovarjati z ljudmi in se iz teh interakcij čimveč naučiti. Poslovni model je namreč potrebno najprej najti, šele nato ga je mogoče začeti izvrševati,” je prepričan. 

Bistvo do uspešnega vodenja podjetja se torej po njegovem mnenju skriva v poslušanju. Svetuje, da ne poskušate prodajati svojih produktov ali storitev še preden spoznate svoje kupce. “To bi bila velika napaka, ki bi odgnala potencialne kupce,” opozarja. 

Takšnim in podobnim napakam se lahko izognete s pomočjo mentorja in delavnic v MP šoli, ki se prične 1. aprila 2015 >>

Več v videoposnetku:

YouTube

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje