Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME

Na Indiegogo že nekaj dni spremljamo napredek danske skupine razvijalcev, ki je ustvarila edinstven produkt. Gre za napravo AIRTAME, ki uporabnikom omogoča medsebojno brezžično HDMI povezavo različnih naprav.
Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME

Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME (Vir slike: Indiegogo)

Odličen produkt in skrbno izpeljana spletna kampanja sta recept za dobre rezultate zbiranja sredstev s crowdfundingom. To dokazuje danska ekipa mladih razvijalcev, ki je pred dobrima dvema tednoma javnosti na Indiegogo predstavila svojo inovacijo, produkt AIRTIME, ki uporabnikom omogoča medsebojno brezžično HDMI povezavo različnih naprav.  

Beseda o zanimivem produktu se je hitro razširila med tehnološkimi navdušenci in zgolj v nekaj dneh je ekipa zbrala že skoraj 150 tisoč dolarjev in se tako močno približala zastavljenemu cilju v višini 160 tisoč dolarjev. Da jim bo uspelo, ni več dvoma, saj imajo za zbiranje preostalega zneska na voljo še cel mesec.

Kakšen problem AIRTIME pravzaprav sploh rešuje? Gre za napravo, ki bo v pomoč vsakomur, ki je kdaj že želel med seboj povezati računalnik, televizor, projektor ali monitor, saj je narejena prav v ta namen. V prvi vrsti odpravlja problematiko iskanja kablov, saj omogoča brezžično povezavo, pomembna prednost naprave pa je tudi ta, da omogoča povezovanje katerih koli elektronskih naprav, ne glede na proizvajalca. 

Poglejte si kratko videopredstavitev inovativnega produkta:

YouTube

V kolikor vas je ideja navdušila, lahko projekt podprete tudi vi, in sicer na povezavi: AIRTAME: Wireless HDMI for everyone.

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje