Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME

Na Indiegogo že nekaj dni spremljamo napredek danske skupine razvijalcev, ki je ustvarila edinstven produkt. Gre za napravo AIRTAME, ki uporabnikom omogoča medsebojno brezžično HDMI povezavo različnih naprav.
Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME

Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME (Vir slike: Indiegogo)

Odličen produkt in skrbno izpeljana spletna kampanja sta recept za dobre rezultate zbiranja sredstev s crowdfundingom. To dokazuje danska ekipa mladih razvijalcev, ki je pred dobrima dvema tednoma javnosti na Indiegogo predstavila svojo inovacijo, produkt AIRTIME, ki uporabnikom omogoča medsebojno brezžično HDMI povezavo različnih naprav.  

Beseda o zanimivem produktu se je hitro razširila med tehnološkimi navdušenci in zgolj v nekaj dneh je ekipa zbrala že skoraj 150 tisoč dolarjev in se tako močno približala zastavljenemu cilju v višini 160 tisoč dolarjev. Da jim bo uspelo, ni več dvoma, saj imajo za zbiranje preostalega zneska na voljo še cel mesec.

Kakšen problem AIRTIME pravzaprav sploh rešuje? Gre za napravo, ki bo v pomoč vsakomur, ki je kdaj že želel med seboj povezati računalnik, televizor, projektor ali monitor, saj je narejena prav v ta namen. V prvi vrsti odpravlja problematiko iskanja kablov, saj omogoča brezžično povezavo, pomembna prednost naprave pa je tudi ta, da omogoča povezovanje katerih koli elektronskih naprav, ne glede na proizvajalca. 

Poglejte si kratko videopredstavitev inovativnega produkta:

YouTube

V kolikor vas je ideja navdušila, lahko projekt podprete tudi vi, in sicer na povezavi: AIRTAME: Wireless HDMI for everyone.

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje