Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME

Na Indiegogo že nekaj dni spremljamo napredek danske skupine razvijalcev, ki je ustvarila edinstven produkt. Gre za napravo AIRTAME, ki uporabnikom omogoča medsebojno brezžično HDMI povezavo različnih naprav.
Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME

Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME (Vir slike: Indiegogo)

Odličen produkt in skrbno izpeljana spletna kampanja sta recept za dobre rezultate zbiranja sredstev s crowdfundingom. To dokazuje danska ekipa mladih razvijalcev, ki je pred dobrima dvema tednoma javnosti na Indiegogo predstavila svojo inovacijo, produkt AIRTIME, ki uporabnikom omogoča medsebojno brezžično HDMI povezavo različnih naprav.  

Beseda o zanimivem produktu se je hitro razširila med tehnološkimi navdušenci in zgolj v nekaj dneh je ekipa zbrala že skoraj 150 tisoč dolarjev in se tako močno približala zastavljenemu cilju v višini 160 tisoč dolarjev. Da jim bo uspelo, ni več dvoma, saj imajo za zbiranje preostalega zneska na voljo še cel mesec.

Kakšen problem AIRTIME pravzaprav sploh rešuje? Gre za napravo, ki bo v pomoč vsakomur, ki je kdaj že želel med seboj povezati računalnik, televizor, projektor ali monitor, saj je narejena prav v ta namen. V prvi vrsti odpravlja problematiko iskanja kablov, saj omogoča brezžično povezavo, pomembna prednost naprave pa je tudi ta, da omogoča povezovanje katerih koli elektronskih naprav, ne glede na proizvajalca. 

Poglejte si kratko videopredstavitev inovativnega produkta:

YouTube

V kolikor vas je ideja navdušila, lahko projekt podprete tudi vi, in sicer na povezavi: AIRTAME: Wireless HDMI for everyone.

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje