Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME

Avtor — 04.12.2013
Na Indiegogo že nekaj dni spremljamo napredek danske skupine razvijalcev, ki je ustvarila edinstven produkt. Gre za napravo AIRTAME, ki uporabnikom omogoča medsebojno brezžično HDMI povezavo različnih naprav.
Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME

Video: Na Indiegogo navdušuje AIRTIME (Vir slike: Indiegogo)

Odličen produkt in skrbno izpeljana spletna kampanja sta recept za dobre rezultate zbiranja sredstev s crowdfundingom. To dokazuje danska ekipa mladih razvijalcev, ki je pred dobrima dvema tednoma javnosti na Indiegogo predstavila svojo inovacijo, produkt AIRTIME, ki uporabnikom omogoča medsebojno brezžično HDMI povezavo različnih naprav.  

Beseda o zanimivem produktu se je hitro razširila med tehnološkimi navdušenci in zgolj v nekaj dneh je ekipa zbrala že skoraj 150 tisoč dolarjev in se tako močno približala zastavljenemu cilju v višini 160 tisoč dolarjev. Da jim bo uspelo, ni več dvoma, saj imajo za zbiranje preostalega zneska na voljo še cel mesec.

Kakšen problem AIRTIME pravzaprav sploh rešuje? Gre za napravo, ki bo v pomoč vsakomur, ki je kdaj že želel med seboj povezati računalnik, televizor, projektor ali monitor, saj je narejena prav v ta namen. V prvi vrsti odpravlja problematiko iskanja kablov, saj omogoča brezžično povezavo, pomembna prednost naprave pa je tudi ta, da omogoča povezovanje katerih koli elektronskih naprav, ne glede na proizvajalca. 

Poglejte si kratko videopredstavitev inovativnega produkta:

YouTube

V kolikor vas je ideja navdušila, lahko projekt podprete tudi vi, in sicer na povezavi: AIRTAME: Wireless HDMI for everyone.

Oznake: , , , , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>