BLOG MARKETING DELAVNICA

Video: “Ne potrebujemo plaščev, temveč službe!”

V tokratni videorubriki vam predstavljamo navdihujočo zgodbo mladega dekleta iz Detroita, ki je svoje podjetniške sposobnosti izkoristila v pomoč okoliškim brezdomcem. Njeno podjetje The Empowerment Plan, ki ga je ustanovila pri 24 letih, je do danes že izboljšalo življenja mnogih.
Video: "Ne potrebujemo plaščev, temveč službe!"

Veronica Scott iz podjetja The Empowerment Plan (Vir slike: YouTube)

Štiriindvajsetletna Veronica Scott se je poslovne ideje o udobnem plašču, ki se lahko v trenutku spremeni v toplo spalno vrečo, domislila tekom enega izmed predavanj na univerzi, ki jo je tedaj obiskovala. Kmalu za tem je razvila prvih nekaj prototipov in se odločila, da se projekta loti z vso resnostjo in vnemo.

Poiskala je šest brezdomcev in brezdomk, ki so bili toplega plašča, ki jim hkrati ponuja tudi toplo prenočišče v hladnih nočeh, zelo veseli, in prosila jih je za povratne informacije, da bi produkt lahko še izboljšala. Ko pa je svoj svoj izdelek v testiranje ponudila še sedmi brezdomki, je naletela na presenečenje: namesto zahvale je prejela kritiko, da naj brezdomcem raje kot plašče zagotovi službe.

Scottova rada pove, da je bil prav ta dogodek “krivec” za pričetek njene podjetniške zgodbe. Spoznala je namreč, da ima brezdomka prav. Prav zato se je kmalu za tem odločila, da ustanovi podjetje, imenovano The Empowerment Plan, in v njem zaposli le ženske iz zavetišč za brezdomne ljudi. Na ta način je do kruha pripeljala številne brezdomke, ki so z zaposlitvijo dobile reden prihodek, Scottova pa je v svojem podjetju dobila pridne in dobre delavke, ki so do danes že izdelale na tisoče inovativnih toplih plaščev in spalnih vreč v enem.

Več pa v videoposnetku:

YouTube

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje