Video: Odpravite se med ljudi

Ob ustanavljanju podjetja je potrebno upoštevati mnogo dejavnikov: najprej moramo identificirati kupce, ugotoviti velikost trga ter spremljati našo konkurenco. Zelo pomembno pa je tudi to, da se čim prej odpravimo med ljudi in poiščemo njihovo mnenje.

Ob izdelavi poslovnega načrta moramo premisliti o mnogih dejavnikih, ki bi lahko vplivali na prihodnost našega podjetja. Identifikacija kupcev, velikosti trga ter konkurence je izrednega pomena za uspešno gradnjo temeljev novoustanovljenega podjetja, toda zavedati se je potrebno, da vsega ne moremo storiti za štirimi stenami ob vsem udobju, ki nam ga ponujajo naši poslovni prostori. To pomeni, da se moramo odpraviti ven – med ljudi, in izvedeti vse, kar še ne vemo in kar bi nam utegnilo koristiti pri nadaljnjem poslovanju.

Če se bomo odpravili med potencialne kupce, ne bomo pridobili le osnovnega znanja in razumevanja življenjskih navad potrošnikov, temveč tudi edinstven vpogled v njihove misli in način razmišljanja. Izvedeli bomo, kakšno je njihovo mnenje o našem produktu in kakšne izboljšave bi lahko še uvedli, da bi se za naš izdelek odločilo še več ljudi.

Tudi Steve Blank, podjetnik z več kot 30 let dela v visokotehnološkem okolju in ustanovitelj 8 startupov, je mnenja, da se mora podjetnik ob ustanovitvi podjetja podati med ljudi. Poglejte zakaj.

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje