Video: Podjetniki ne smejo pozabiti na knjige

Avtor — 25.10.2015
Vsak seznam, ki vključuje najpomembnejše navade uspešnih podjetnikov, vključuje tudi branje kvalitetne podjetniške literature. Med knjigami, ki so pustile največji pečat na najuspešnejše podjetnike, najdemo predvsem poslovne, pa tudi nekaj knjig iz drugih področij.
Video: Podjetniki ne smejo pozabiti na knjige

Video: Podjetniki ne smejo pozabiti na knjige (Vir slike: Pixabay.com)

Knjige predstavljajo pomemben vir informacij za podjetnike, česar se zavedajo vsi najuspešnejši podjetniki. Naj gre za poslovne knjige, ali pa knjige s kakršno koli drugo tematiko, bralcu omogočajo, da si razširi svoje obzorje in postane bolj razgledan.

Iščete odlične podjetniške knjige? Postanite član MP knjižnice >>

A zaradi pomanjkanja časa, ki spremlja vsakega resnejšega podjetnika, si je včasih težko vzeti čas za branje večjega števila knjig. Izbrati je torej treba predvsem tiste, ki so resnično kvalitetne in vsebujejo takšne informacije, ki jih iščemo. S seznami, ki so jih pripravili drugi uspešni poslovneži, si lahko močno olajšamo iskanje primerne literature.

Enega izmed takšnih seznamov, ki jih je pripravil izkušeni mladi podjetnik Evan Carmichael, vam predstavljamo v današnji videorubriki:

YouTube

Že nekaj let gradimo eno izmed bolj obsežnih specializiranih podjetniških knjižnic pri nas: MP knjižnica >>

Oznake:
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>