Video: Revolucionarna tehnologija Microsofta ima potencial spremeniti prihodnost

Microsoft je na zadnji tiskovni konferenci predstavil najnovejšo generacijo operacijskega sistema Windows, ki ga dopolnjuje revolucionarna tehnologija. Gre za projekt HoloLens, ki bi lahko predstavljal nove smernice za prihodnji tehnološki razvoj.
Video: Revolucionarna tehnologija Microsofta ima potencial spremeniti prihodnost

Video: Revolucionarna tehnologija Microsofta ima potencial spremeniti prihodnost (Vir slike: Microsoft.com)

Očala za spremenjeno realnost HoloLens tako rekoč spreminjajo pogled posameznika na svet.

Naprava, ki je povezana z brezžičnim računalnikom, namreč uporabniku prikazuje tridimenzionalne holograme, s katerimi lahko upravlja kar z rokami in glasom. Zmožna je namreč prepoznavati kretnje in glasovne ukaze uporabnikov, kar jim omogoča dostop do informacij, zabavo ter nove načine komunikacije. 

Pri ustvarjanju najnovejše tehnologije smo si zamislili svet, v katerem je tehnologija bolj osebna in se lahko prilagaja naravnim konceptom komunikacije, učenja in ustvarjanja ljudi. Tako je nastala najnaprednejša holografska platforma, ki deluje preko operacijskega sistema Windows 10. Ima zmožnost spremeniti vaš pogled na svet, so zapisali pri Microsoftu. In obljubili, da bomo lahko sčasoma pozabili na zaslone. Interakcije z računalnikom se bodo namreč s pomočjo tehnologije HoloLens prenesle v svet okoli nas.

Več pa v videoposnetku: 

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje