Video: Robin Sharma: “Bodite najboljši v svojem poslu”

Robin Sharma je eden od petih najboljših gurujev vodenja na svetu in avtor enajstih mednarodnih knjižnih uspešnic o vodenju. Kmalu bo predaval tudi slovenskim slušateljem, in sicer v okviru iniciative "Go Slovenija!", ki poteka v organizaciji Akademije Panta Rei s partnerji.
Video: Robin Sharma: "Bodite najboljši v svojem poslu"

Video: Robin Sharma: “Bodite najboljši v svojem poslu” (Vir slike: wikimedia.org)

Bistvo uspeha leži predvsem v trdem delu in fokusu, meni Robin Sharma, izkušen predavatelj in eden najboljših gurujev vodenja na svetu. Vsakdo izmed nas je lahko uspešen, še več – prav vsak lahko v svoji panogi postane najboljši, a le, če svojemu cilju posveti veliko fokusa in truda.

Mnogokrat, ko slišimo zgodbe o povsem navadnih ljudeh, ki so “čez noč” uspeli, si izmišljamo razne izgovore, zakaj pri svojem delu nismo tako uspešni, kot bi lahko bili. Govorimo si, da so drugi bolj nadarjeni, bolj izobraženi, pametnejši, srečnejši. Toda ali to res drži?

Resnica je ponavadi povsem drugačna. V veliki večini izjemno uspešnih ljudi gre za posameznike, ki so vložili ogromno truda, da bi nekega dne postali mojstri pri svojem delu.

Več o tem, kako postati najboljši v svojem poslu, pa v govoru Robina Sharme:

YouTube

Robin Sharma bo kmalu predaval tudi slovenskim slušateljem. V okviru iniciative “Go Slovenija!“, ki poteka v organizaciji Akademije Panta Rei s partnerji Gospodarsko zbornico Slovenije, z Zavodom mladi podjetnik in s podjetjem Kragelj & Kragelj, ste vabljeni na njegovo predavanje z naslovom Kako priti od povprečnih do izjemnih rezultatov?, ki bo potekalo v okviru dogodka Vodenje v šesti prestavi, in sicer 28. maja 2013 v Ljubljani!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje