Video: Robin Sharma: “Bodite najboljši v svojem poslu”

Robin Sharma je eden od petih najboljših gurujev vodenja na svetu in avtor enajstih mednarodnih knjižnih uspešnic o vodenju. Kmalu bo predaval tudi slovenskim slušateljem, in sicer v okviru iniciative "Go Slovenija!", ki poteka v organizaciji Akademije Panta Rei s partnerji.
Video: Robin Sharma: "Bodite najboljši v svojem poslu"

Video: Robin Sharma: “Bodite najboljši v svojem poslu” (Vir slike: wikimedia.org)

Bistvo uspeha leži predvsem v trdem delu in fokusu, meni Robin Sharma, izkušen predavatelj in eden najboljših gurujev vodenja na svetu. Vsakdo izmed nas je lahko uspešen, še več – prav vsak lahko v svoji panogi postane najboljši, a le, če svojemu cilju posveti veliko fokusa in truda.

Mnogokrat, ko slišimo zgodbe o povsem navadnih ljudeh, ki so “čez noč” uspeli, si izmišljamo razne izgovore, zakaj pri svojem delu nismo tako uspešni, kot bi lahko bili. Govorimo si, da so drugi bolj nadarjeni, bolj izobraženi, pametnejši, srečnejši. Toda ali to res drži?

Resnica je ponavadi povsem drugačna. V veliki večini izjemno uspešnih ljudi gre za posameznike, ki so vložili ogromno truda, da bi nekega dne postali mojstri pri svojem delu.

Več o tem, kako postati najboljši v svojem poslu, pa v govoru Robina Sharme:

YouTube

Robin Sharma bo kmalu predaval tudi slovenskim slušateljem. V okviru iniciative “Go Slovenija!“, ki poteka v organizaciji Akademije Panta Rei s partnerji Gospodarsko zbornico Slovenije, z Zavodom mladi podjetnik in s podjetjem Kragelj & Kragelj, ste vabljeni na njegovo predavanje z naslovom Kako priti od povprečnih do izjemnih rezultatov?, ki bo potekalo v okviru dogodka Vodenje v šesti prestavi, in sicer 28. maja 2013 v Ljubljani!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje