Video: Rockstart Accelerator Smart Energy

Startup podjetja, ki združujejo ICT tehnologijo z energetskimi sistemi se lahko sedaj prijavijo za program pospeševanja in financiranja. Rockstart Accelerator Smart Energy je bil zasnovan z namenom povečanja možnosti za uspeh startup podjetij ter za pomoč pri njihovi širitvi na tuje trge.
Video: Rockstart Accelerator Smart Energy

Video: Rockstart Accelerator Smart Energy

Kaj program prinaša startup podjetju?

  • 6 mesecev intenzivnega mentorstva s strani več kot 60 strokovnjakov
  • semenska investicija v višini € 20,000
  • pisarniški prostori, oprema ter pravno in davčno svetovanje v skupni vrednosti 45.000 €
  • dostop do široke mreže vlagateljev
  • enomesečno mednarodno potovanje z namenom raziskovanja uspešnih mednarodnih projektov, potencialnih partnerjev in investitorjev.

Katera startup podjetja?

Program lahko največjo vrednost doprinese startup podjetjem na področju rešitev, kot so: pametni domovi in merilniki, kolektivna in decentralizirana proizvodnja in distribucija energije, zmanjšanje porabe ter ozaveščanje o rabi energije .

Rezultati

Rockstart Accelerator je bil ustanovljen leta 2011 in je izpeljal že dva uspešna programa za startup podjetja na področju spleta in mobilnih tehnologij: 70 odstotkov družb iz prvega leta je prejelo investicije s strani vrhunskih vlagateljev, kot so Greylock, Vitulum Ventures ter uspešnih investitorjev posameznikov.

Rockstart Accelerator je mednarodno usmerjen program: v zadnjih dveh letih so prejeli 800 prijav iz več kot 60 držav. 50 odstotkov startup podjetij prihaja iz držav zunaj Nizozemske.

Vloge za prijavo sprejemajo do 31. oktobra.

YouTube

Vir: Rockstart.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje