Slovenski G6 Driving Simulator na Indiegogo

Na priljubljeni crowdfunding platformi je zaživel še en slovenski projekt. Gre za G6 Driving Simulator, simulator Formule 1, ki uporabniku obljublja doživetje takšnih sil, kot so jih deležni profesionalni dirkači na stezi.
Slovenski G6 Driving Simulator na Indiegogo

Video: Slovenski G6 Driving Simulator na Indiegogo (Vir slike: Indiegogo)

Obožujem hitre avte, všeč mi je občutek pospeševanja in moč dirkalnikov… to je tisto, kar v mojih žilah povzroči naval adrenalina,” je na začetku spletne predstavitve produkta G6 Driving Simulator na Indiegogo zapisal Aleš Zajc, ustanovitelj podjetja Gravitom. 

Ekipa treh avtomobilskih zanesenjakov, poleg Aleša Zajca, ki je zadolžen za dizajn produkta G6, sta tu še dr. Tadej Podgornik, ki skrbi za razvoj elektronike in strojne opreme, ter Matic Zajc, ki v podjetju skrbi za programsko opremo, je razvila simulator, ki uporabniku obljublja edinstveno izkušnjo doživetja vožnje pravega dirkalnega avtomobila.  

Podprite projekt na Indiegogo!

Simulator G6 je narejen tako, da premika glavo uporabnika, s čimer povzroči izredno realen občutek gibanja, prav takšen, kot ga občutijo profesionalni dirkači na stezi. Ker direktno vpliva na premike glave, s tem občutek simulacije naredi še bolj pristen, saj se najbolje občuti prav sile, prenešene na ta del telesa, so ugotovili člani ekipe iz startupa Gravitom. 

Da bi ekipa lahko uresničila svojo vizijo in ustvarila produkt, ki bo kvaliteten in hkrati cenovno dovolj ugoden, da si ga bo lahko privoščilo čim več dirkaških navdušencev, so se odločili, da bodo potrebna denarna sredstva zbrali s pomočjo crowdfunding platforme Indiegogo. Zastavili so so so cilj zbrati 100 tisoč dolarjev, časa za zbiranje pa imajo še do 26. decembra 2013. Pri tem jim lahko s svojo finančno podporo pomagate tudi vi, in sicer s klikom na spodnjo povezavo!

Podprite projekt na Indiegogo!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje