Slovenski G6 Driving Simulator na Indiegogo

Na priljubljeni crowdfunding platformi je zaživel še en slovenski projekt. Gre za G6 Driving Simulator, simulator Formule 1, ki uporabniku obljublja doživetje takšnih sil, kot so jih deležni profesionalni dirkači na stezi.
Slovenski G6 Driving Simulator na Indiegogo

Video: Slovenski G6 Driving Simulator na Indiegogo (Vir slike: Indiegogo)

Obožujem hitre avte, všeč mi je občutek pospeševanja in moč dirkalnikov… to je tisto, kar v mojih žilah povzroči naval adrenalina,” je na začetku spletne predstavitve produkta G6 Driving Simulator na Indiegogo zapisal Aleš Zajc, ustanovitelj podjetja Gravitom. 

Ekipa treh avtomobilskih zanesenjakov, poleg Aleša Zajca, ki je zadolžen za dizajn produkta G6, sta tu še dr. Tadej Podgornik, ki skrbi za razvoj elektronike in strojne opreme, ter Matic Zajc, ki v podjetju skrbi za programsko opremo, je razvila simulator, ki uporabniku obljublja edinstveno izkušnjo doživetja vožnje pravega dirkalnega avtomobila.  

Podprite projekt na Indiegogo!

Simulator G6 je narejen tako, da premika glavo uporabnika, s čimer povzroči izredno realen občutek gibanja, prav takšen, kot ga občutijo profesionalni dirkači na stezi. Ker direktno vpliva na premike glave, s tem občutek simulacije naredi še bolj pristen, saj se najbolje občuti prav sile, prenešene na ta del telesa, so ugotovili člani ekipe iz startupa Gravitom. 

Da bi ekipa lahko uresničila svojo vizijo in ustvarila produkt, ki bo kvaliteten in hkrati cenovno dovolj ugoden, da si ga bo lahko privoščilo čim več dirkaških navdušencev, so se odločili, da bodo potrebna denarna sredstva zbrali s pomočjo crowdfunding platforme Indiegogo. Zastavili so so so cilj zbrati 100 tisoč dolarjev, časa za zbiranje pa imajo še do 26. decembra 2013. Pri tem jim lahko s svojo finančno podporo pomagate tudi vi, in sicer s klikom na spodnjo povezavo!

Podprite projekt na Indiegogo!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje