Slovenski G6 Driving Simulator na Indiegogo

Na priljubljeni crowdfunding platformi je zaživel še en slovenski projekt. Gre za G6 Driving Simulator, simulator Formule 1, ki uporabniku obljublja doživetje takšnih sil, kot so jih deležni profesionalni dirkači na stezi.
Slovenski G6 Driving Simulator na Indiegogo

Video: Slovenski G6 Driving Simulator na Indiegogo (Vir slike: Indiegogo)

Obožujem hitre avte, všeč mi je občutek pospeševanja in moč dirkalnikov… to je tisto, kar v mojih žilah povzroči naval adrenalina,” je na začetku spletne predstavitve produkta G6 Driving Simulator na Indiegogo zapisal Aleš Zajc, ustanovitelj podjetja Gravitom. 

Ekipa treh avtomobilskih zanesenjakov, poleg Aleša Zajca, ki je zadolžen za dizajn produkta G6, sta tu še dr. Tadej Podgornik, ki skrbi za razvoj elektronike in strojne opreme, ter Matic Zajc, ki v podjetju skrbi za programsko opremo, je razvila simulator, ki uporabniku obljublja edinstveno izkušnjo doživetja vožnje pravega dirkalnega avtomobila.  

Podprite projekt na Indiegogo!

Simulator G6 je narejen tako, da premika glavo uporabnika, s čimer povzroči izredno realen občutek gibanja, prav takšen, kot ga občutijo profesionalni dirkači na stezi. Ker direktno vpliva na premike glave, s tem občutek simulacije naredi še bolj pristen, saj se najbolje občuti prav sile, prenešene na ta del telesa, so ugotovili člani ekipe iz startupa Gravitom. 

Da bi ekipa lahko uresničila svojo vizijo in ustvarila produkt, ki bo kvaliteten in hkrati cenovno dovolj ugoden, da si ga bo lahko privoščilo čim več dirkaških navdušencev, so se odločili, da bodo potrebna denarna sredstva zbrali s pomočjo crowdfunding platforme Indiegogo. Zastavili so so so cilj zbrati 100 tisoč dolarjev, časa za zbiranje pa imajo še do 26. decembra 2013. Pri tem jim lahko s svojo finančno podporo pomagate tudi vi, in sicer s klikom na spodnjo povezavo!

Podprite projekt na Indiegogo!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje