Video: Wayra vabi v svoje vrste

Podjetniški pospeševalnik Wayra, ki je pod svoje okrilje že sprejel nekaj slovenskih startup podjetij, ponovno odpira svoja vrata. Do 26. maja bodo iskali podjetnike ali ekipe z zanimivimi poslovnimi idejami, ki imajo željo postati del te velike podjetniške družine.
Video: Wayra vabi v svoje vrste

Video: Wayra vabi v svoje vrste (Vir slike: wired.co.uk)

Nedolgo nazaj smo pisali o tem, da je pospeševalnik Wayra v svoje vrste sprejel kar tri slovenske startupe – gre za podjetja JollyDeck, Peekster in iHelp, ki so premagala izjemno hudo konkurenco, saj se je na tekmovanje takrat prijavilo več kot 3.400 podjetij. Le leto prej pa se je v izboru odlično odrezalo še eno slovensko startup podjetje – 2ndSight. Več v novički: Wayra odprtih rok sprejel slovenski 2ndSight >>

Sedaj pa Wayra priložnost ponuja novim podjetnikom ali podjetniškim ekipam, ki ustrezajo nekaterim pogojem. Iščejo projekte, ki so v začetni fazi razvoja, s področja tehnoloških inovacij, ki imajo potencial za rast in razširitev na svetovne trge in ki imajo premišljeno izdelan poslovni načrt.

V zameno za denarna sredstva zahtevajo, da je ekipa popolnoma predana projektu, saj so njihovi vložki, ne le denarni, zelo visoki, vsakemu startup podjetju namreč namenijo veliko pozornosti in individualnega obravnavanja.

V kolikor vas mika, da bi tudi vi preizkusili svojo srečo, imate še do 26. maja čas, da se prijavite v Wayro. Še prej pa priporočamo ogled kratkega videoposnetka, ki vam bo natančneje pojasnil, kaj Wayra sploh je:

YouTube

Oznake:, , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje