Video: Za dobre poslovne odločitve si morate vzeti čas

Priznana ekonomistka Noreena Hertz se je v intervjuju z urednico spletnega portala Inc.com dotaknila zanimive teme, ki je pomembna predvsem za tiste podjetnike, ki vodijo svoj posel. Gre za tematiko sprejemanja pravih poslovnih odločitev, od katerih je odvisno preživetje prav vsakega podjetja.
Video: Za dobre poslovne odločitve si morate vzeti čas

Video: Za dobre poslovne odločitve si morate vzeti čas (Vir slike: Freeimages.com)

Ekonomistka Hertz je v svoji karieri pomagala že kar nekaj izvršnim direktorjem in predsednikom podjetij, da so se naučili sprejemati pravilne poslovne odločitve in tako pomagati svojim podjetjem do uspeha.

Na področju poslovnega in osebnega odločanja ima Hertzova namreč precej izkušenj, saj je pred leti, ko se je soočala s hudo boleznijo, ugotovila, da je v svojem življenju prevečkrat storila napačen korak. Odločila se je, da se o omenjeni tematiki dobro pouči, saj ni želela ponavljati napak iz preteklosti.

V intervjuju za spletni portal Inc.com je sedaj predstavila nekaj nasvetov za podjetnike, saj je prepričana, da lahko vsakdo postane bolj zdrav, bogat in srečen. Vzeti si mora le čas za razmislek, preden sprejme naslednjo odločitev!

Hertzova se seveda zaveda dejstva, da smo dandanes vsi obkroženi z distrakcijami in številnimi novimi informacijami, ki nas časovno močno obremenjujejo, toda pravi, da lahko kljub temu poiščemo potreben čas in odločitev ne več sprejemamo v zelo kratkem času. Morda bomo sprva težko našli 30 minut v dnevu, ki bi jih lahko namenili razmišljanju, toda če želimo podjetje zgraditi na trdnih temeljih, bo to nujno potrebno.

Več pa v videoposnetku: 

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje