Video: Za dobre poslovne odločitve si morate vzeti čas

Priznana ekonomistka Noreena Hertz se je v intervjuju z urednico spletnega portala Inc.com dotaknila zanimive teme, ki je pomembna predvsem za tiste podjetnike, ki vodijo svoj posel. Gre za tematiko sprejemanja pravih poslovnih odločitev, od katerih je odvisno preživetje prav vsakega podjetja.
Video: Za dobre poslovne odločitve si morate vzeti čas

Video: Za dobre poslovne odločitve si morate vzeti čas (Vir slike: Freeimages.com)

Ekonomistka Hertz je v svoji karieri pomagala že kar nekaj izvršnim direktorjem in predsednikom podjetij, da so se naučili sprejemati pravilne poslovne odločitve in tako pomagati svojim podjetjem do uspeha.

Na področju poslovnega in osebnega odločanja ima Hertzova namreč precej izkušenj, saj je pred leti, ko se je soočala s hudo boleznijo, ugotovila, da je v svojem življenju prevečkrat storila napačen korak. Odločila se je, da se o omenjeni tematiki dobro pouči, saj ni želela ponavljati napak iz preteklosti.

V intervjuju za spletni portal Inc.com je sedaj predstavila nekaj nasvetov za podjetnike, saj je prepričana, da lahko vsakdo postane bolj zdrav, bogat in srečen. Vzeti si mora le čas za razmislek, preden sprejme naslednjo odločitev!

Hertzova se seveda zaveda dejstva, da smo dandanes vsi obkroženi z distrakcijami in številnimi novimi informacijami, ki nas časovno močno obremenjujejo, toda pravi, da lahko kljub temu poiščemo potreben čas in odločitev ne več sprejemamo v zelo kratkem času. Morda bomo sprva težko našli 30 minut v dnevu, ki bi jih lahko namenili razmišljanju, toda če želimo podjetje zgraditi na trdnih temeljih, bo to nujno potrebno.

Več pa v videoposnetku: 

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje