Video: Za dobre poslovne odločitve si morate vzeti čas

Priznana ekonomistka Noreena Hertz se je v intervjuju z urednico spletnega portala Inc.com dotaknila zanimive teme, ki je pomembna predvsem za tiste podjetnike, ki vodijo svoj posel. Gre za tematiko sprejemanja pravih poslovnih odločitev, od katerih je odvisno preživetje prav vsakega podjetja.
Video: Za dobre poslovne odločitve si morate vzeti čas

Video: Za dobre poslovne odločitve si morate vzeti čas (Vir slike: Freeimages.com)

Ekonomistka Hertz je v svoji karieri pomagala že kar nekaj izvršnim direktorjem in predsednikom podjetij, da so se naučili sprejemati pravilne poslovne odločitve in tako pomagati svojim podjetjem do uspeha.

Na področju poslovnega in osebnega odločanja ima Hertzova namreč precej izkušenj, saj je pred leti, ko se je soočala s hudo boleznijo, ugotovila, da je v svojem življenju prevečkrat storila napačen korak. Odločila se je, da se o omenjeni tematiki dobro pouči, saj ni želela ponavljati napak iz preteklosti.

V intervjuju za spletni portal Inc.com je sedaj predstavila nekaj nasvetov za podjetnike, saj je prepričana, da lahko vsakdo postane bolj zdrav, bogat in srečen. Vzeti si mora le čas za razmislek, preden sprejme naslednjo odločitev!

Hertzova se seveda zaveda dejstva, da smo dandanes vsi obkroženi z distrakcijami in številnimi novimi informacijami, ki nas časovno močno obremenjujejo, toda pravi, da lahko kljub temu poiščemo potreben čas in odločitev ne več sprejemamo v zelo kratkem času. Morda bomo sprva težko našli 30 minut v dnevu, ki bi jih lahko namenili razmišljanju, toda če želimo podjetje zgraditi na trdnih temeljih, bo to nujno potrebno.

Več pa v videoposnetku: 

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje