Video: Zakaj naj vstopim v podjetništvo?

Vsakdo, ki je razmišljal o vstopu v podjetništvu, je zagotovo že slišal katerega izmed razlogov proti: panoga je preveč tvegana, zaslužek ni zagotovljen, dela pa je kljub temu ogromno. A obstajajo tudi številni razlogi, ki govorijo v prid ustanovitvi podjetja.
Video: Zakaj naj vstopim v podjetništvo?

Video: Zakaj naj vstopim v podjetništvo? (Vir slike: BigStockPhoto.com)

Poglejmo si nekaj razlogov, ki vas bodo prepričali, da je ustanovitev podjetja prava poteza za vas.

Prilagodljiv delovni čas – Sprva boste resda delali nekoliko več, toda slej ko prej boste postali vi tisti, ki bo določal svoj delovni čas. Imeli boste možnost, da svoje naloge prenesete na podrejene, vi pa urejate zgolj še tista najpomembnejša opravila, brez katerih vaš posel ne bi mogel obstati. 

Številne zanimive dogode in prigode – Vsakdo, ki ima svoje podjetje, je doživel precej zanimivih prigod, ki mu popestrijo vsakdanjik in uničujejo rutino. In kaj je najboljše pri tem? V podjetništvu ste pravzaprav vi tisti, ki določate, kako se bo vaša zgodba odvijala!

Občutek ponosa in zmagoslavja – Ko boste zgradili nekaj tako veličastnega, kot je uspešno podjetje, vas bo prevel občutek ponosa in zmagoslavja. In prav je tako! S tem boste namreč dokazali, da ste iz pravega testa in da zmorete kljubovati vsem preprekam, ki se vam pojavijo na poti. 

Nova poznanstva – Podjetniki so praviloma izjemno družabna bitja. Uživajo v izmenjavanju izkušenj, pridobivanju novega znanja ter deljenju svojih zgodb z ostalimi izjemno zanimivimi posamezniki iz sveta podjetništva. Kot podjetnik boste kmalu ugotovili, da tudi vi ne morete brez poslovnih srečanj, druženj in ostalih dogodkov. In z vsakim novim poznanstvom boste postali modrejši. 

Finančna neodvisnost – Bodimo iskreni. Najpogostejši razlog, ki marsikaterega podjetnika privabi v poslovni svet, je prav želja po finančni neodvisnosti. In mnogi si jo na ta način tudi prislužijo! 

V kolikor kolebate med odločitvijo, ali bi ustanovili lastno podjetje ali bi si poiskali službo v katerem izmed že ustanovljenih podjetij, pa si oglejte spodnji video: 

YouTube

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje