Video: Zakaj naj vstopim v podjetništvo?

Vsakdo, ki je razmišljal o vstopu v podjetništvu, je zagotovo že slišal katerega izmed razlogov proti: panoga je preveč tvegana, zaslužek ni zagotovljen, dela pa je kljub temu ogromno. A obstajajo tudi številni razlogi, ki govorijo v prid ustanovitvi podjetja.
Video: Zakaj naj vstopim v podjetništvo?

Video: Zakaj naj vstopim v podjetništvo? (Vir slike: BigStockPhoto.com)

Poglejmo si nekaj razlogov, ki vas bodo prepričali, da je ustanovitev podjetja prava poteza za vas.

Prilagodljiv delovni čas – Sprva boste resda delali nekoliko več, toda slej ko prej boste postali vi tisti, ki bo določal svoj delovni čas. Imeli boste možnost, da svoje naloge prenesete na podrejene, vi pa urejate zgolj še tista najpomembnejša opravila, brez katerih vaš posel ne bi mogel obstati. 

Številne zanimive dogode in prigode – Vsakdo, ki ima svoje podjetje, je doživel precej zanimivih prigod, ki mu popestrijo vsakdanjik in uničujejo rutino. In kaj je najboljše pri tem? V podjetništvu ste pravzaprav vi tisti, ki določate, kako se bo vaša zgodba odvijala!

Občutek ponosa in zmagoslavja – Ko boste zgradili nekaj tako veličastnega, kot je uspešno podjetje, vas bo prevel občutek ponosa in zmagoslavja. In prav je tako! S tem boste namreč dokazali, da ste iz pravega testa in da zmorete kljubovati vsem preprekam, ki se vam pojavijo na poti. 

Nova poznanstva – Podjetniki so praviloma izjemno družabna bitja. Uživajo v izmenjavanju izkušenj, pridobivanju novega znanja ter deljenju svojih zgodb z ostalimi izjemno zanimivimi posamezniki iz sveta podjetništva. Kot podjetnik boste kmalu ugotovili, da tudi vi ne morete brez poslovnih srečanj, druženj in ostalih dogodkov. In z vsakim novim poznanstvom boste postali modrejši. 

Finančna neodvisnost – Bodimo iskreni. Najpogostejši razlog, ki marsikaterega podjetnika privabi v poslovni svet, je prav želja po finančni neodvisnosti. In mnogi si jo na ta način tudi prislužijo! 

V kolikor kolebate med odločitvijo, ali bi ustanovili lastno podjetje ali bi si poiskali službo v katerem izmed že ustanovljenih podjetij, pa si oglejte spodnji video: 

YouTube

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje