Video: Zakaj nekateri startupi uspejo, drugi pa propadejo?

Bill Gross, ki je svetovni javnosti znan predvsem kot odličen investitor, ima poleg tega za seboj tudi uspešno podjetniško kariero, v kateri je ustanovil več startupov. Nekateri izmed njih so propadli, drugi pa so dosegli izjemen uspeh.
Video: Zakaj nekateri startupi uspejo, drugi pa propadejo?

Video: Zakaj nekateri startupi uspejo, drugi pa propadejo? (Vir slike: YouTube)

Bill Gross se je kar nekaj časa ukvarjal z vprašanjem, zakaj so nekateri startupi, ki jih je ustanovil v svoji podjetniški karieri, bolj uspešni kot drugi. Prav zato je zbral kopico informacij o več sto različnih startupih, tako njegovih kot tudi lastnih, jih analiziral in nato določil pet glavnih dejavnikov, ki so najbolj vplivali na uspeh oziroma neuspeh posameznega startupa. 

Ugotovil je, da eden izmed dejavnikov še posebej izstopa. Na TED konferenci, kjer je letos nastopil kot predavatelj, je razkril, kateri je ta dejavnik, ki je presenetil celo njega samega.

Več pa v videoposnetku:

YouTube

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje