Video: Zakaj nekateri startupi uspejo, drugi pa propadejo?

Avtor — 28.06.2015
Bill Gross, ki je svetovni javnosti znan predvsem kot odličen investitor, ima poleg tega za seboj tudi uspešno podjetniško kariero, v kateri je ustanovil več startupov. Nekateri izmed njih so propadli, drugi pa so dosegli izjemen uspeh.
Video: Zakaj nekateri startupi uspejo, drugi pa propadejo?

Video: Zakaj nekateri startupi uspejo, drugi pa propadejo? (Vir slike: YouTube)

Bill Gross se je kar nekaj časa ukvarjal z vprašanjem, zakaj so nekateri startupi, ki jih je ustanovil v svoji podjetniški karieri, bolj uspešni kot drugi. Prav zato je zbral kopico informacij o več sto različnih startupih, tako njegovih kot tudi lastnih, jih analiziral in nato določil pet glavnih dejavnikov, ki so najbolj vplivali na uspeh oziroma neuspeh posameznega startupa. 

Ugotovil je, da eden izmed dejavnikov še posebej izstopa. Na TED konferenci, kjer je letos nastopil kot predavatelj, je razkril, kateri je ta dejavnik, ki je presenetil celo njega samega.

Več pa v videoposnetku:

YouTube

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje
New title
MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.

Preberite več >>