Video: Že poznate zgodbo o psu ovčarju? (slovenski podnapisi)

Avtor — 02.06.2014
Dober prodajalec ima vedno kontrolo nad prodajnim procesom - podobno kot pes ovčar, ki vedno ve, kje so njegove ovčice in kje bi morale biti. Več o tem, zakaj je pes ovčar najboljši prodajalec, na katerega je kdajkoli naletel Geoff Burch, svetovno znani tržnik, pa v videoposnetku.
Video: Že poznate zgodbo o psu ovčarju? (slovenski podnapisi)

Video: Že poznate zgodbo o psu ovčarju? (Vir slike: geoffburch.com)

Veliko podjetij ima temelje zgrajene na odlični poslovni ideji, kljub temu pa člani podjetniške ekipe ne zmorejo najti rešitve, ki bi jim pomagala do poslovnega uspeha. Zatakne se jim namreč pri prodaji, ključnem koraku za rast in širitev podjetja. Ni toliko pomembno, da imate dober produkt, kot je pomembno to, da ga znate prodati.

Nekaterim ljudem je dar za prodajanje položen že v zibelko; mnogi pa stavijo na izobraževanja, delavnice in številna testiranja različnih tehnik prodaje v praksi. 

Za slednje imamo odlično novico: dobrega načina prodajanja se lahko naučite, potrebno je le nekaj vaje in vztrajanja. Prav pa zagotovo pridejo tudi napotki izkušenih tržnikov, ki so v svoji večletni karieri prodajanja ugotovili, kateri načini so se izkazali za učinkovite in kateri ne. 

Geoff Burch prihaja v Slovenijo!

Eden izmed takšnih mojstrov prodaje je zagotovo Geoff Burch, zvezda BBC-jeve priljubljene resničnostne serije »All Over The Shop«, kjer angleškim podjetnikom »v živo« pomaga izboljšati prodajo. Danes je zaradi svojih edinstvenih pogledov, jasnih sporočil, obilice humorja in impresivnih referenc eden najbolj iskanih poslovnih govorcev v Evropi. Za izobraževanje svojih prodajalcev ga najemajo svetovni giganti, kot so podjetja IBM, Schwarzkopf, Phillips, Canon, Heineken ipd. 

Tokrat pa bo Geoff nagovoril slovenske podjetnike, tržnike in prodajalce. V okviru iniciative “Go Slovenija!” bo namreč v dvorani Smelt v Ljubljani predaval 23. junija 2014 med 9. in 14. uro na svoj značilno humoren način.

Za poslastico je za posebej za slovenske prodajnike pripravil zanimiv videoposnetek, kjer je med drugim predstavil tudi zgodbico o psu ovčarju in njegovih ovčicah. Posnetek ima dodane slovenske podnapise.

YouTube


Oznake: , , ,