Virtualna pisarna

Avtor Maja Borštnik — 19.03.2012
Komentiraj!
Virtualna pisarna je storitev namenjena podjetjem in podjetnikom, ki potrebujejo poslovni naslov, a iz takih in drugačnih razlogov za izvajanje dejavnosti ne potrebujejo ali ne želijo najeti lastnega poslovnega prostora.
Virtualna pisarna

Virtualna pisarna (Vir slike: sxc.hu)

Število mikro podjetij, ki so vodena od doma, v zadnjih letih močno narašča in predstavlja pomemben člen v razvoju ekonomije. Ker podjetniki svojo dejavnost izvajajo na domu in ne potrebujejo dodatnega poslovnega prostora, jih veliko najame t.i. virtualno pisarno.

Spet drugi si preprosto ne želijo obiskov strank na domu, klicev na zasebne telefonske številke in prejemanja poslovne pošte na domač naslov. Nekateri pa se soočajo s težavami pri pridobivanju soglasij od sosedov za opravljanje dejavnosti na domu, saj prebivajo v bloku ali v večstanovanjski hiši. Pogosto se tudi zgodi, da podjetnik posluje v manjšem kraju, želi pa navidezno povečati velikost svojega podjetja in najame prostor v večjem mestu, s tem pa razširi krog svojih potencialnih strank.

V omenjenih primerih je virtualna pisarna najboljša rešitev. Pri najemu virtualne pisarne podjetnik pridobi poslovni naslov podjetja, na katerega bo prejemal tudi poslovno pošto, si prihrani nepotrebne stroške oz. investicije, v primeru, da za opravljanje dejavnosti ne potrebuje poslovnega prostora in pridobi vsa soglasja, potrebna za registracijo dejavnosti na novi lokaciji.

Najem virtualna pisarna vam od nedavnega ponuja tudi Zavod mladi podjetnik. Če vas storitev zanima oddajte svoje povpraševanje prek obrazca: Virtualna pisarna.

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!