Visioduks nudi priložnost sklenitve pogodbe o trgovskem zastopanju

Avtor — 09.04.2015
Iščete poslovno priložnost, zanimivo, fleksibilno in dinamično delo, ki vam nudi velik tržni potencial? Bi želeli izkoristiti odlično priložnost za poslovni uspeh? Podjetje Visioduks d.o.o. vam nudi priložnost sklenitve pogodbe o trgovskem zastopanju za finančni produkt BizOnRate.
Visioduks nudi priložnost sklenitve pogodbe o trgovskem zastopanju

Visioduks nudi priložnost sklenitve pogodbe o trgovskem zastopanju za finančni produkt BizOnRate.

BizOnRate je rešitev, ki prodira na trgu, je unikatna in skoraj nima neposredne konkurence.

Po letih izpopolnjevanja smo BizOnRate pripravljeni predstaviti celotnemu evropskemu trgu, tudi Sloveniji. S tem namenom iščemo mlade podjetnike, ki bodo z nami sklenili zastopstvo oz. pogodbo o trgovskem zastopanju.

BizOnRate je prva dinamična rating agencija, ki dnevno ocenjuje podjetja in njihove terjatve. Preko računovodskega programa (ERP) je povezana z glavno knjigo podjetja. Iz nje vsak dan črpa podatke o prejetih in izdanih računih, ki jih uporablja za preračunavanje ratingov in izdelovanje analiz podjetij. Te analize finančne institucije uporabljajo pri odobritvi financiranja in kasnejši spremljavi. BizOnRate tako finančnim institucijam omogoča, da preverijo poslovanje podjetja, v točno določenem dnevu, za več let nazaj, in celo predvidijo njegovo bližnjo prihodnost.

BizOnRate ustvarja dobiček s plačljivi storitvami, ki jih zaračunava podjetjem. Storitve se obračunavajo na podlagi mesečne naročnine, ki je odvisna od velikosti podjetja, in procesnih provizij, ki so vezane na zneske računov.

Zakaj postati zastopnik za BizOnRate?

 • ker gre za novost na trgu, saj ta trenutek ni poznanega globalnega ponudnika tovrstnih storitev, ki bi se na eni strani povezoval z vsemi finančnimi institucijami in na drugi strani z vsemi knjigovodskimi programi (ERP-ji), ob tem pa bil povezan še v integriran sistem z drugimi rešitvami,
 • ker je bil v letu 2014 uvrščen med zmagovalce Red Hering Europe in tako prepoznan kot eno najbolj perspektivnih mladih podjetij v Evropi. Red Herring je globalna družba s sedežem v Silicijevi dolini, ki vsako leto vodi izbor 100 najbolj inovativnih družb s področja visoke tehnologije. To prestižno nagrado so v preteklosti prejeli tudi drugi tehnološki giganti, kot so Google, FaceBook, Twitter in številni drugi,
 • ker je primeren za širok krog strank (banke, leasing hiše, faktoring hiše, zavarovalnice, velika podjetja, javni registri ratingov),
 • ker gre za preverjen poslovni model,
 • ker mu je uspelo poenostaviti, razširiti in dodelati posredovanje podatkov ter zagotoviti njihovo neoporečnost,
 • ker vam nudimo podporo na vseh ključnih področjih,

 • ker  vam z vsemi svojimi prednostmi in lastnostmi nudi visoke možnosti za poslovni in finančni uspeh.

BizOnRate je bil v letu 2014 uvrščen med zmagovalce Red Herring Europe.

Naloge zastopnika:

Delo zastopnika je organizirano v 4 procese dela:

 • pridobivanje strank (banke, leasing hiše, faktoring hiše in zavarovalnice)
 • vklop novega podjetja v sistem
 • iskanje velikih podjetij
 • finančna analiza še nevključenih podjetij

Iščemo predvsem osebo s pravim fokusom, ki pozna poslovni svet in ima občutek za posel.

Red Herring je globalna družba s sedežem v Silicijevi dolini, ki vsako leto vodi izbor 100 najbolj inovativnih družb s področja visoke tehnologije.

Nudimo: sklenitev pogodbe o trgovskem zastopanju za določen čas z možnostjo podaljšanja, dodelitev mentorja, sodelovanje z obstoječimi in potencialnimi strankami, redne podporne sestanke in izobraževanja, klicni center, usluge marketinga in oglaševanja, promocijske materiale, vso pomoč in podporo pri poslovanju, visok tržni potencial. Nudimo tudi večji del financiranja zagonskih stroškov in možnost financiranja s strani investitorjev.

Pogodba o trgovskem zastopanju bo sklenjena s podjetjem Visioduks, d.o.o., ki v Sloveniji nastopa kot zastopnik podjetja BizOnRate Ltd..

Ste zainteresirani?

Oddajte svojo vlogo preko povezave: www.bizonrate.com/en/become-agent

Več na: www.bizonrate.com

Veselimo se sodelovanja z vami, Visioduks, d.o.o.


Oznake: , ,