BLOG MARKETING DELAVNICA

Visionect inovativni dlančnik eMeni predstavil trgu

Leta 2007 ustanovljeno visokotehnološko podjetje Visionect d.o.o. se ukvarja z razvojem inovativnega sistema dlančnikov za poslovna okolja. Trgu so predstavili univerzalni interaktivni dlančnik, ki brez polnjenja deluje do 9 mesecev in ga lahko celo operemo v pralnem stroju.
Visionect inovativni dlančnik eMeni predstavil trgu

Visionect inovativni dlančnik eMeni predstavil trgu

Prvi hoteli in gostinski lokali v Ljubljani in na Obali bodo v kratkem začeli uporabljati inovativno rešitev podjetja Visionect in gostom na ta način pričeli omogočati naročanje hrane, pijače in drugih storitev prek naprave eMeni, prvega dlančnika na svetu, ki je povsem brez gumbov.

Dlančnik je namenjen poslovnim okoljem, njegova posebnost pa je, da vse informacije, ki jih prikazuje, pobira iz okolja, kjer se nahaja. Lahko ga uporabljamo v knjigarnah in knjižnicah kot elektronske bralnike knjig, v hotelih kot interaktivne osebne pomočnike, v restavracijah kot nadomestek klasičnim tiskanim oblikam menijev, v bolnišnicah kot bolniške table itd.

Veliko zanimanja za omenjeni dlančnik so že med njegovim razvojem izrazila podjetja v hotelirski panogi. Tem so se kmalu pridružila podjetja s področja gostinstva, podjetje Visionect pa si prizadeva vstopiti še v druge panoge, kot sta medicina in bančništvo.

Stekli so že pogovori, da bi eMeni uporabljali tudi v casinojih, knjižnicah in muzejih, prav tako pa bi bil primeren za turiste, saj bi jim olajšal spoznavanje mestnih znamenitosti in hkrati opravljal tudi vlogo GPS navigatorja. Visionect se bo z dlančnikom v 2. polovici leta preizkusil tudi na ameriškem trgu.

Visionect prejemnik številnih nagrad

Dlančnik eMeni je Visionect popeljal med 23 finalistov prestižnega tekmovanja Seedcamp 2010, kjer je konkurenco sestavljalo več kot 600 podjetij iz vsega sveta. Podjetje je bilo na dogodku Seedcamp Week v Londonu deležno intenzivnega mentorstva nekaterih najbolj uglednih svetovnih investitorjev in podjetnikov. Visionect je zmagal tudi na enodnevnem dogodku Mini Seedcamp Zagreb.

Poleg Seedcampa je bilo podjetje lani izbrano tudi med 20 finalistov dogodka Mobile Premier Awards, ki je največje tekmovanje na področju mobilnih tehnologij, na katerega se je prav tako prijavilo več kot 600 podjetij iz celega sveta. Visionect je bil poleg tega izbran med najbolj obetavna mlada podjetja na Intelovem tekmovanju Intel Challenge 2010 in se uvrstil med polfinaliste.

Podjetje se je leta 2009 umestilo med zmagovalce projekta Brezmejnik in dobilo priložnost obiskati Silicijevo dolino, kjer je potencialnim investitorjem uspešno predstavilo svoje produkte in ideje. Matej Zalar, direktor podjetja, je dejal, da je bil ta obisk zelo pomemben del faze iskanje zunanjega investitorja in širjenja podjetja na tuje trge, prav tako pa so dobili priložnost ugotoviti, kako se primerjati z najboljšimi tehnološkimi startup podjetji na svetu.

Viri: Dnevnik.si, Lui.si, Seedcamp.com, Visionect.si.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje