Visionect prejel prestižno nagrado #IoT Awards

Leta 2007 nastalo podjetje Visionect d.o.o., ki so ga ustanovili brata Matej in Rok Zalar ter Luka Birsa, je za svoje dosežke na področju interneta stvari prejelo prestižno nagrado #IoT Award. Slovenskemu startupu jo je po izboru ljudstva podelila ameriška spletna stran Postscapes.com.
Visionect prejel prestižno nagrado #IoT Awards

Visionect prejel prestižno nagrado #IoT Awards (Vir slike: Visionect)

Visionect, ki si že nekaj let uspešno utrjuje pot v svetu podjetništva, je prejel novo priznanje za svoje delo. Prednosti podjetja, ki so ga leta 2007 ustanovili brata Matej in Rok Zalar ter Luka Birsaso tokrat prepoznali bralci spletnega portala Postscapes.com in ga izbrali za enega izmed dobitnikov prestižnih nagrad #IoT Awards. 

Podjetja so se na izboru pomerila v 22 kategorijah. Končno nagrado so prejela po tri podjetja iz vsake kategorije, in sicer dve po izboru ljudstva ter eno po izboru uredništva portala Postscapes.com. Glasove za svoje favorite je tekom trajanja glasovanja oddalo več kot 72 tisoč ljudi. 

Visionect je prejel nagrado po izboru ljudstva

Visionect je prejel nagrado po izboru ljudstva, in sicer v kategoriji “prodaja na drobno” (ang. connected retail application), v kateri so se pomerili najboljši produkti in platforme, ki s pomočjo analitike, merjenja učinkovitosti in večje interakcije s potrošniki skušajo izboljšati končno uporabniško izkušnjo pri procesu nakupovanja.

Joan in Geoffrey (Vir slike: Visionect)

Slovensko podjetje je prepričalo z inovativno platformo in brezžičnimi prikazovalniki, ki so namenjeni raznoraznim poslovnim okoljem. Specifična platforma, ki je zelo enostavna za uporabo, je postala temelj za njihove produkte: tako sta na primer nastala dlančnik Geoffrey za gostince ter asistentka Joan za upravljanje prostorov. Izjemen uspeh pa je zagotovo tudi prva platforma za upravljanje digitalnih tabel in znakov, ki temelji na tehnologiji e-papirja, katero so razvili prav v Visionectu.

Vir: Postscapes.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje