Voicethread: Blog revolucija se nadaljuje

Avtor — 24.03.2007
Voicethread, podjetje s sedežem na Floridi, je pravkar predstavilo novo storitev, ki omogoča svojim uporabnikom dodajanje glasovnih in besedilnih komentarjev k slikovnim albumom.
Voicethread: Blog revolucija se nadaljuje

Voicethread: Blog revolucija se nadaljuje

Avtor albuma lahko pove svojo zgodbo v glasu, besedilu, z risanjem… Pri zgodbi lahko sodelujejo tudi obiskovalci z istimi orodji.
Voicethread vidi svojo konkurenčno prednost pred svojim avdio konkurentom Odeo oziroma video Our story prav v svoji preprostosti.

Gre za prvi podjem Benjija Papella, nekdanjega poklicnega tenisača in Steva Mutha, včasih zaposlenega pri reševalni službi v New Yorku in nekdajnega izumitelja igrač.

Vir: Venturebeat

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje