Vsak ima lahko svojo spletno trgovino!

Prodaja je ena od najstarejših obrti. Preden se je pojavil denar, smo morali prodati, da smo kaj dobili. Preprodajalci so spadali med premožnejše ljudi. Danes se vsak ukvarja s svojim poklicem in večinoma prodajamo samo še sami sebe. A zakaj ne bi imel vsak še svoje trgovine?
Vsak ima lahko svojo spletno trgovino!

Zakaj se ne bi preizkusili na področju spletne prodaje?

Splet nam to omogoča. Nakupi iz naslonjača so vedno bolj popularni. Prodaja preko spleta se šele razvija, sploh v Sloveniji, kjer so razmere precej drugačne kot v ZDA. Se jim pa zelo približujemo, po nekaterih izračunih spletna prodaja pri nas raste za 20 odstotkov na leto. 

Vedno več bomo kupovali na spletu, in sicer zaradi pomanjkanja časa in zaradi udobnosti samega nakupa. Zdaj so spletni nakupi že varnejši, kot če bi šli z debelo denarnico v trgovino, ljudje so tudi vedno bolj zaupljivi. 

Si predstavljate, da ko pridete iz službe še pregledate naročila v spletni trgovini, jih pripravite za pošiljanje in odpeljete na pošto ali pa vam po pakete pridejo poštarji? In s spletno trgovino, ki vam vzame eno uro na dan, zaslužite dodatno plačo, temu bi že lahko rekli pokojnina. Celo pakiranje in pošiljanje lahko za vas opravljajo drugi in vam ni treba delati čisto nič. Prodaja iz naslonjača? Ni lepšega. 

Kaj je za to potrebno narediti?

Registrirate dejavnost za prodajo preko pošte in interneta ter izpolnite skromne pogoje. Najdete prodajalca na debelo za izdelke, ki jih želite prodajati. Izberete zanesljivo podjetje za izdelavo spletnih trgovin, ki ima že kar nekaj izkušenj in nudi še kaj več poleg izdelave. Pomembno je, da vam svetujejo, kako se lotiti novega posla in vam nudijo podporo pri prodaji.  

Sama spletna trgovina ni dovolj, potrebno jo je tudi znati tržiti. Umestiti v iskalnike, socialna omrežja, tematsko podobne spletne strani in privabiti stalne kupce. Tako samo izdelavo kot spletni marketing je najboljše prepustiti profesionalcem.

Vse to vam ponuja podjetje Degriz, ki je tudi partner Zavoda mladi podjetnik.

 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje