Vsak ima lahko svojo spletno trgovino!

Prodaja je ena od najstarejših obrti. Preden se je pojavil denar, smo morali prodati, da smo kaj dobili. Preprodajalci so spadali med premožnejše ljudi. Danes se vsak ukvarja s svojim poklicem in večinoma prodajamo samo še sami sebe. A zakaj ne bi imel vsak še svoje trgovine?
Vsak ima lahko svojo spletno trgovino!

Zakaj se ne bi preizkusili na področju spletne prodaje?

Splet nam to omogoča. Nakupi iz naslonjača so vedno bolj popularni. Prodaja preko spleta se šele razvija, sploh v Sloveniji, kjer so razmere precej drugačne kot v ZDA. Se jim pa zelo približujemo, po nekaterih izračunih spletna prodaja pri nas raste za 20 odstotkov na leto. 

Vedno več bomo kupovali na spletu, in sicer zaradi pomanjkanja časa in zaradi udobnosti samega nakupa. Zdaj so spletni nakupi že varnejši, kot če bi šli z debelo denarnico v trgovino, ljudje so tudi vedno bolj zaupljivi. 

Si predstavljate, da ko pridete iz službe še pregledate naročila v spletni trgovini, jih pripravite za pošiljanje in odpeljete na pošto ali pa vam po pakete pridejo poštarji? In s spletno trgovino, ki vam vzame eno uro na dan, zaslužite dodatno plačo, temu bi že lahko rekli pokojnina. Celo pakiranje in pošiljanje lahko za vas opravljajo drugi in vam ni treba delati čisto nič. Prodaja iz naslonjača? Ni lepšega. 

Kaj je za to potrebno narediti?

Registrirate dejavnost za prodajo preko pošte in interneta ter izpolnite skromne pogoje. Najdete prodajalca na debelo za izdelke, ki jih želite prodajati. Izberete zanesljivo podjetje za izdelavo spletnih trgovin, ki ima že kar nekaj izkušenj in nudi še kaj več poleg izdelave. Pomembno je, da vam svetujejo, kako se lotiti novega posla in vam nudijo podporo pri prodaji.  

Sama spletna trgovina ni dovolj, potrebno jo je tudi znati tržiti. Umestiti v iskalnike, socialna omrežja, tematsko podobne spletne strani in privabiti stalne kupce. Tako samo izdelavo kot spletni marketing je najboljše prepustiti profesionalcem.

Vse to vam ponuja podjetje Degriz, ki je tudi partner Zavoda mladi podjetnik.

 

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje