Vseslovenski Webmaster Piknik 2013

Avtor — 23.05.2013
Že sedmič vas vabimo na osrednji zabavni dogodek slovenskih spletnih profesionalcev – Vseslovenski webmaster piknik! Na dogodku se vsako leto zberemo vsi, ki se v Sloveniji profesionalno ukvarjamo z internetom in povezanimi tehnologijami.
Vseslovenski Webmaster Piknik 2013

Vseslovenski Webmaster Piknik 2013

Naj vas ime ne zavede – piknik ni namenjen samo webmasterjem, ampak vsem, ki svojega dela ne morete opravljati brez povezave s spletom: od spletnih razvijalcev, administratorjev in vzdrževalcev do spletnih tržnikov in profesionalcev s področja družbenih medijev. Letos se dobimo na dan brisače – tako da pravi frudi ne smete pozabiti na najpomembnejši štoparski rekvizit.

Tudi letos so nam prostor za piknik ponudili v Čolnarni Trboje ob Trbojskem jezeru nedaleč od Medvod, kjer smo se že lani imeli odlično. Organizatorji vam bomo, poleg jedače in pijače, pripravili pester spremljevalni program, tako da nikomur ne bo dolgčas. Na prizorišču bodo tako organizirane, če bo dovolj interesentov, tekmovanja v raznih športnih igrah, tisti, ki vam kaj leži na duši, pa boste po zgledu Speaker’s Cornerja v Hyde Parku v Londonu dobili priložnost, da imate v Jekyll parku svojih pet minut, v katerem lahko, brez pravnih posledic, poveste vse, kar si sicer ne bi upali povedati naglas, lahko pa boste minute izkoristili tudi za to, da zbrani družbi predstavite svoj najnovejši spletni projekt.

Na webmaster pikniku vedno iščemo tudi nove talente. Splet ima talent 2013 tako tudi letos vabi vse, ki imate zanimiv hobi ali talent, da nam ga predstavite. Udeležbo so že napovedali fantje iz skupine Hish N’ Bend, stari znanci Webmaster piknikov, ki so se pred kratkim preimenovali – v luči zadnjih novic ime #wwwhbend žal ni več tisto pravo. Če ste ravno pričeli z igranjem v na novo sestavljenem bendu ali se naučili žonglirati s keglji, pa se lahko prijavite na info@internetmojster.com.

V prvi vrsti pa gre za dogodek, ki spodbuja druženje in mreženje. Na pikniku bo tako vrsta priložnosti, da navežete stike s spletnimi strokovnjaki, tako da je udeležba obvezna za vse, ki želite vzpostaviti nove poslovne kontakte in osebno spoznati najbolj vidne predstavnike slovenskega spleta.

Kljub recesiji tudi letos prijava na dogodek znaša simboličnih 10 evrov na udeleženca, v ceno pa je že vključena hrana in pijača ter velik kup dobre volje. Prijavite se lahko preko spleta (z nakazilom na TRR ali preko sistema PayPal).

Piknik s svojo finančno pomočjo omogočata tudi Ceneje.si s projektom Spletni trgovec leta in Xlab s projektom ISL Online.

Se vidimo v soboto, 25. maja!

Vir: wwwp.si

Oznake: , ,