Odlični vtisi s sredinega dogodka!

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se v sredo udeležili MP izobraževanja Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! V celotnem dnevu smo vas v Tehnološkem parku Ljubljana, ki nas je prijazno gostil, našteli preko 260 znanja že(l)jnih mladih podjetnikov.
Odlični vtisi s sredinega dogodka!

Pogled na zapolnjeno dvorano

Kot omenjeno v naslovu, so vtisi z dogodka odlični. Všeč vam je bila organizacija, prav tako tudi povezovalec (oziroma MC, kot si sam raje pravi … 🙂 Matej. Odlično so se odrezali predavatelji Boštjan, Peter, Domen, Tina, Jure, Lidija, Tomaž, Špela, Aleš, Uroš, Maja ter Gregor (več info tu >>). Vsem skupaj gre velika zahvala ter naša večna hvaležnost!

Zelo hvaležni smo tudi ekipi Miha Lavtarja Optiweb.si za snemanje in Mateju iz Mat3.si za fotografiranje, Matej iz Mimateam pa nam je vzpostavil twitterwall. Pa seveda Nini za pomoč pri pridobivanju sponzorjev pogostitve: Cockte, Barcaffeja ter Restavracije in picerije B2.

Ne spreglejte galerije z dogodka >>

Mlada podjetnica leta 2013 je postala Kristina Kočet iz Tiko Pro. Kristini še enkrat čestitamo. Več o zmagovalki najdete na portalu >>.

Še malo statistike za konec. Na dogodek smo prejeli preko 300 prijav prek e-pošte ter Facebooka. Večina prijav izhaja s portala ali naših e-novic. Na samem dogodku smo vas čez celoten dan našteli 260 obiskovalcev. Velika večina je bila mladih podjetnikov. Dogodek je bil organizacijsko precej zahteven. Skupaj je bilo vanj vpletenih več kot 30 organizatorjev in predavateljev, kar je največ do sedaj. Vse to ne bi bilo mogoče brez naših sponzorjev. To so Si.mobil, SAOP, Verlag Dashofer, Domovanje.com, Zabec.net, Banka Koper, Bisnode, Cekinček, Ask Global – hvala!

Težko bi si zamislili boljše praznovanje 6. obletnice delovanja Zavoda mladi podjetnik.

Za konec vas še enkrat vabimo k ogledu galerije na Facebooku. Označite se, všečkajte ter delite! Vabljeni tudi, da nam pošljete komentar o dogodku. Lahko na naše e-naslove, lahko ga objavite na naši Facebook strani, na Twitterju ali na dnu strani.

Kot bi dejal Tomi iz Siddharte: “Naj se trese, naj se trese!”

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje