Odlični vtisi s sredinega dogodka!

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se v sredo udeležili MP izobraževanja Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! V celotnem dnevu smo vas v Tehnološkem parku Ljubljana, ki nas je prijazno gostil, našteli preko 260 znanja že(l)jnih mladih podjetnikov.
Odlični vtisi s sredinega dogodka!

Pogled na zapolnjeno dvorano

Kot omenjeno v naslovu, so vtisi z dogodka odlični. Všeč vam je bila organizacija, prav tako tudi povezovalec (oziroma MC, kot si sam raje pravi … 🙂 Matej. Odlično so se odrezali predavatelji Boštjan, Peter, Domen, Tina, Jure, Lidija, Tomaž, Špela, Aleš, Uroš, Maja ter Gregor (več info tu >>). Vsem skupaj gre velika zahvala ter naša večna hvaležnost!

Zelo hvaležni smo tudi ekipi Miha Lavtarja Optiweb.si za snemanje in Mateju iz Mat3.si za fotografiranje, Matej iz Mimateam pa nam je vzpostavil twitterwall. Pa seveda Nini za pomoč pri pridobivanju sponzorjev pogostitve: Cockte, Barcaffeja ter Restavracije in picerije B2.

Ne spreglejte galerije z dogodka >>

Mlada podjetnica leta 2013 je postala Kristina Kočet iz Tiko Pro. Kristini še enkrat čestitamo. Več o zmagovalki najdete na portalu >>.

Še malo statistike za konec. Na dogodek smo prejeli preko 300 prijav prek e-pošte ter Facebooka. Večina prijav izhaja s portala ali naših e-novic. Na samem dogodku smo vas čez celoten dan našteli 260 obiskovalcev. Velika večina je bila mladih podjetnikov. Dogodek je bil organizacijsko precej zahteven. Skupaj je bilo vanj vpletenih več kot 30 organizatorjev in predavateljev, kar je največ do sedaj. Vse to ne bi bilo mogoče brez naših sponzorjev. To so Si.mobil, SAOP, Verlag Dashofer, Domovanje.com, Zabec.net, Banka Koper, Bisnode, Cekinček, Ask Global – hvala!

Težko bi si zamislili boljše praznovanje 6. obletnice delovanja Zavoda mladi podjetnik.

Za konec vas še enkrat vabimo k ogledu galerije na Facebooku. Označite se, všečkajte ter delite! Vabljeni tudi, da nam pošljete komentar o dogodku. Lahko na naše e-naslove, lahko ga objavite na naši Facebook strani, na Twitterju ali na dnu strani.

Kot bi dejal Tomi iz Siddharte: “Naj se trese, naj se trese!”

Oznake: