Odlični vtisi s sredinega dogodka!

Zahvaljujemo se vsem, ki ste se v sredo udeležili MP izobraževanja Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! V celotnem dnevu smo vas v Tehnološkem parku Ljubljana, ki nas je prijazno gostil, našteli preko 260 znanja že(l)jnih mladih podjetnikov.
Odlični vtisi s sredinega dogodka!

Pogled na zapolnjeno dvorano

Kot omenjeno v naslovu, so vtisi z dogodka odlični. Všeč vam je bila organizacija, prav tako tudi povezovalec (oziroma MC, kot si sam raje pravi … 🙂 Matej. Odlično so se odrezali predavatelji Boštjan, Peter, Domen, Tina, Jure, Lidija, Tomaž, Špela, Aleš, Uroš, Maja ter Gregor (več info tu >>). Vsem skupaj gre velika zahvala ter naša večna hvaležnost!

Zelo hvaležni smo tudi ekipi Miha Lavtarja Optiweb.si za snemanje in Mateju iz Mat3.si za fotografiranje, Matej iz Mimateam pa nam je vzpostavil twitterwall. Pa seveda Nini za pomoč pri pridobivanju sponzorjev pogostitve: Cockte, Barcaffeja ter Restavracije in picerije B2.

Ne spreglejte galerije z dogodka >>

Mlada podjetnica leta 2013 je postala Kristina Kočet iz Tiko Pro. Kristini še enkrat čestitamo. Več o zmagovalki najdete na portalu >>.

Še malo statistike za konec. Na dogodek smo prejeli preko 300 prijav prek e-pošte ter Facebooka. Večina prijav izhaja s portala ali naših e-novic. Na samem dogodku smo vas čez celoten dan našteli 260 obiskovalcev. Velika večina je bila mladih podjetnikov. Dogodek je bil organizacijsko precej zahteven. Skupaj je bilo vanj vpletenih več kot 30 organizatorjev in predavateljev, kar je največ do sedaj. Vse to ne bi bilo mogoče brez naših sponzorjev. To so Si.mobil, SAOP, Verlag Dashofer, Domovanje.com, Zabec.net, Banka Koper, Bisnode, Cekinček, Ask Global – hvala!

Težko bi si zamislili boljše praznovanje 6. obletnice delovanja Zavoda mladi podjetnik.

Za konec vas še enkrat vabimo k ogledu galerije na Facebooku. Označite se, všečkajte ter delite! Vabljeni tudi, da nam pošljete komentar o dogodku. Lahko na naše e-naslove, lahko ga objavite na naši Facebook strani, na Twitterju ali na dnu strani.

Kot bi dejal Tomi iz Siddharte: “Naj se trese, naj se trese!”

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje