Walmart z nakupom VUDU-ja ponovno na trgu filmske industrije

Walmart se ponovno vrača na področje filmske industrije, ki jo je leta 2007 že zapustil.
Walmart z nakupom VUDU-ja ponovno na trgu filmske industrije

Walmart (slika: geek.com)

Walmart je očitno zacelil rane in je dodobra pripravljen na povratek. Oznanil je, da bo na svojo stran pridobil VUDU, storitev za prenose filmov s spleta, preko katere lahko potrošniki kupujejo in si izposojajo filme. 

VUDU Walmartu ponuja dve stvari, ki mu prej nista bili na voljo. Filmi so lahko dostavljeni neposredno na televizije, ki seveda morajo biti povezane z internetom, dostava pa je možna tudi preko blu-ray predvajalnikov. VUDU pa prav tako ponuja platformo, preko katere lahko internetne aplikacije prenesemo in dostavimo na enake elektronske izdelke. Aplikacijski partnerji vključujejo Facebook, Flickr, Twitter, The New York Times in The Associated Press. VUDU je dobro poznan po svojih kompresijskih algoritmih, ki omogočajo prenašanje HD videa.  

Prvotna Walmartova storitev za prenose filmov preko spleta ni bila uspešna prav zaradi težav, ki so jih morali potrošniki prebroditi, če so želeli gledati filme na svojih televizorjih preko osebnih ali prenosnih računalnikov. Walmart bo z nakupom VUDU-ja nadležne ovire očitno odpravil, tako da se lahko nadejamo nove uspešne filmske storitve.  

 

Vir: Geek.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje