WikiPock s celotno kopijo Wikipedie na vaš mobilnik

Aplikacija vam omogoča iskanje in prebiranje vsebin z Wikipedie na vašem mobilniku, brez internetne povezave za 10 dolarjev (7,9 eur).
WikiPock s celotno kopijo Wikipedie na vaš mobilnik

Wikipedia sedaj na mobilniku, brez internetne povezave.

Wikipedia je brezplačna spletna enciklopedija dostopna v skoraj vseh svetovnih jezikih, katero lahko soustvarja vsak uporabnik.

Sedaj je na voljo WikiPock, aplikacija za mobilne aparate, ki vsebuje do 4 gigabajte vsebin z Wikipedie v angleškem jeziku (brez slikovnega materiala) in je v prodaji za 10 dolarjev. Verzije z vsebinami drugih jezikov so vsebinsko manjše, na voljo pa so še v nemškem, francoskem, poljskem, nizozemskem, italijanskem, portugalskem in španskem jeziku.

Aplikacijo lahko neposredno pridobite z interneta, ali pa na posebni microSD kartici. Wikipock je na voljo za uporabo uporabnikom Blackberryjev in mobilnikom ki uporabljajo Windows Mobile, kmalu pa bo na voljo še za iPhone, Android in Symbian telefone. Za iPhone pa obstaja kompetenčna aplikacija imenovana Encyclopedia, ki ponuja približno enako vsebino, za isto ceno.

Vsi ti telefoni sicer lahko dostopajo do Wikipedijinih člankov preko brskalnika, vendar gre tu za prednost, saj internetna povezava ni vedno na voljo, ima prilagojen mobilni format in omogoča hitrejše iskanje. Raziskave kažejo, da naj bi bili uporabniki bolj nagnjeni k plačevanju mobilnih aplikacij, čeprav lahko iste informacije pridobijo brezplačno na spletu.

Sicer pa bo 10 odstotkov prodaje namenjenih Wikimedia Foundation.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje