WikiPock s celotno kopijo Wikipedie na vaš mobilnik

Aplikacija vam omogoča iskanje in prebiranje vsebin z Wikipedie na vašem mobilniku, brez internetne povezave za 10 dolarjev (7,9 eur).
WikiPock s celotno kopijo Wikipedie na vaš mobilnik

Wikipedia sedaj na mobilniku, brez internetne povezave.

Wikipedia je brezplačna spletna enciklopedija dostopna v skoraj vseh svetovnih jezikih, katero lahko soustvarja vsak uporabnik.

Sedaj je na voljo WikiPock, aplikacija za mobilne aparate, ki vsebuje do 4 gigabajte vsebin z Wikipedie v angleškem jeziku (brez slikovnega materiala) in je v prodaji za 10 dolarjev. Verzije z vsebinami drugih jezikov so vsebinsko manjše, na voljo pa so še v nemškem, francoskem, poljskem, nizozemskem, italijanskem, portugalskem in španskem jeziku.

Aplikacijo lahko neposredno pridobite z interneta, ali pa na posebni microSD kartici. Wikipock je na voljo za uporabo uporabnikom Blackberryjev in mobilnikom ki uporabljajo Windows Mobile, kmalu pa bo na voljo še za iPhone, Android in Symbian telefone. Za iPhone pa obstaja kompetenčna aplikacija imenovana Encyclopedia, ki ponuja približno enako vsebino, za isto ceno.

Vsi ti telefoni sicer lahko dostopajo do Wikipedijinih člankov preko brskalnika, vendar gre tu za prednost, saj internetna povezava ni vedno na voljo, ima prilagojen mobilni format in omogoča hitrejše iskanje. Raziskave kažejo, da naj bi bili uporabniki bolj nagnjeni k plačevanju mobilnih aplikacij, čeprav lahko iste informacije pridobijo brezplačno na spletu.

Sicer pa bo 10 odstotkov prodaje namenjenih Wikimedia Foundation.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje