WikiPock s celotno kopijo Wikipedie na vaš mobilnik

Aplikacija vam omogoča iskanje in prebiranje vsebin z Wikipedie na vašem mobilniku, brez internetne povezave za 10 dolarjev (7,9 eur).
WikiPock s celotno kopijo Wikipedie na vaš mobilnik

Wikipedia sedaj na mobilniku, brez internetne povezave.

Wikipedia je brezplačna spletna enciklopedija dostopna v skoraj vseh svetovnih jezikih, katero lahko soustvarja vsak uporabnik.

Sedaj je na voljo WikiPock, aplikacija za mobilne aparate, ki vsebuje do 4 gigabajte vsebin z Wikipedie v angleškem jeziku (brez slikovnega materiala) in je v prodaji za 10 dolarjev. Verzije z vsebinami drugih jezikov so vsebinsko manjše, na voljo pa so še v nemškem, francoskem, poljskem, nizozemskem, italijanskem, portugalskem in španskem jeziku.

Aplikacijo lahko neposredno pridobite z interneta, ali pa na posebni microSD kartici. Wikipock je na voljo za uporabo uporabnikom Blackberryjev in mobilnikom ki uporabljajo Windows Mobile, kmalu pa bo na voljo še za iPhone, Android in Symbian telefone. Za iPhone pa obstaja kompetenčna aplikacija imenovana Encyclopedia, ki ponuja približno enako vsebino, za isto ceno.

Vsi ti telefoni sicer lahko dostopajo do Wikipedijinih člankov preko brskalnika, vendar gre tu za prednost, saj internetna povezava ni vedno na voljo, ima prilagojen mobilni format in omogoča hitrejše iskanje. Raziskave kažejo, da naj bi bili uporabniki bolj nagnjeni k plačevanju mobilnih aplikacij, čeprav lahko iste informacije pridobijo brezplačno na spletu.

Sicer pa bo 10 odstotkov prodaje namenjenih Wikimedia Foundation.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje