Windows 8 na prodajnih policah že leta 2011?

Microsoftov operacijski sistem Windows 7 je na prodajnih policah šele nekaj mesecev, a dokument, ki ga je javnosti predstavil bivši Microsoftov uslužbenec, namiguje, da bi lahko naslednja različica Oken izšla že v sredini leta 2011.
Windows 8 na prodajnih policah že leta 2011?

Bomo kmalu priča novim Oknom?

Chris Green, nekdanji Microsoftov razvijalec, je razkril špekulativni datum kot del obsežnega dokumenta, ki razkriva nekatere pikantne podrobnosti kot so življenjski cikli številnih Microsoftovih ključnih izdelkov.  

Dokument, ki je bil sprva na voljo kar preko Microsoftovega bloga, daje slutiti, da bo Windows 8 izšel julija 2011, leto pozneje pa mu bosta sledila še Windows Server 2012 in Office 2012, pričakujemo ju lahko meseca julija.

 

null

 

 

Kredibilnost dokumentu dajejo točni datumi izidov za drugo programsko opremo, vključno z datumom izida za Office 2010, ki je bil pravilno predvidevan za junij 2010.  

Za Windows 8, ki ga razvijajo že kar nekaj časa, je bilo sprva predvideno, da bo izšel leta 2012, a nedavne špekulacije sumijo, da bo Microsoft skrajšal življenjski cikel operacijskega sistema Windows.  

Microsoft še ni komentiral pravilnosti datumov v Greenovem dokumentu, a če se izkažejo za pravilne, bo novi Windows 8 izšel že dve leti po izpopolnitvi Windows 7.

Greenov dokument je na voljo v PDF formatu.

 

Vir: Hexus

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje