Windows 8 na prodajnih policah že leta 2011?

Microsoftov operacijski sistem Windows 7 je na prodajnih policah šele nekaj mesecev, a dokument, ki ga je javnosti predstavil bivši Microsoftov uslužbenec, namiguje, da bi lahko naslednja različica Oken izšla že v sredini leta 2011.
Windows 8 na prodajnih policah že leta 2011?

Bomo kmalu priča novim Oknom?

Chris Green, nekdanji Microsoftov razvijalec, je razkril špekulativni datum kot del obsežnega dokumenta, ki razkriva nekatere pikantne podrobnosti kot so življenjski cikli številnih Microsoftovih ključnih izdelkov.  

Dokument, ki je bil sprva na voljo kar preko Microsoftovega bloga, daje slutiti, da bo Windows 8 izšel julija 2011, leto pozneje pa mu bosta sledila še Windows Server 2012 in Office 2012, pričakujemo ju lahko meseca julija.

 

null

 

 

Kredibilnost dokumentu dajejo točni datumi izidov za drugo programsko opremo, vključno z datumom izida za Office 2010, ki je bil pravilno predvidevan za junij 2010.  

Za Windows 8, ki ga razvijajo že kar nekaj časa, je bilo sprva predvideno, da bo izšel leta 2012, a nedavne špekulacije sumijo, da bo Microsoft skrajšal življenjski cikel operacijskega sistema Windows.  

Microsoft še ni komentiral pravilnosti datumov v Greenovem dokumentu, a če se izkažejo za pravilne, bo novi Windows 8 izšel že dve leti po izpopolnitvi Windows 7.

Greenov dokument je na voljo v PDF formatu.

 

Vir: Hexus

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje