Xmas3 – naravna in sodobna božična drevesca

Ste že slišali za Xmas3? Gre za najnovejši projekt oblikovalke Rade Kos, ki je prišel ob ravno pravem času (pred božičnimi in novoletnimi prazniki), in ki hitro osvaja tudi druge evropske države ter tiste, čez lužo.
Xmas3 - naravna in sodobna božična drevesca

Xmas3

Xmas3 božična drevesca odlikuje elegantna oblika, so minimalistična in povsem ustrezajo sodobnim oblikovalskim trendom in okusom, ki vztrajno iščejo sožitje z naravo. »Ideja za Xmas3 se je rodila iz večnega vprašanja, ali krasiti plastično drevo, ki je v vseh pogledih škodljivo okolju (pri izdelavi in kot odpadek po nekajletni uporabi) ali sekati mlade smrečice (čeprav pravijo, da jih namensko zasajajo) in njih trgati iz njihovega naravnega okoljapravi Rada Kos, ki je drevesca oblikovala in jih trži pod blagovno znamko Rada Kos design. Xmas3 ima tako vse prednosti božičnih dreves, ki so narejeni iz umetnih materialov (trpežnost, možnost večkratne uporabe), a nobene njihove slabosti. Kljub temu, da je drevesce narejeno iz naravnih materialov, Xmas3 nima slabosti naravnih smrečic in jelk (odpadanje iglic).

Značilnost Xmas3 drevesc je, da so njihovi sestavni deli narejeni iz slovenskega lesa in premazani z okolju prijaznim premazom za les, kar jim zagotavlja trpežnost. Drevesa se enostavno sestavi in nato razstavi, zaradi česar jih lahko tudi večkrat uporabimo.

Izumiteljica Xmas3 dreves Rada Kos sicer ni novinka na področju oblikovanja. Že dve desetletji vodi Ustvarjalne delavnice, šolo ročnih spretnosti za otroke. Prav tako je urednica revije Prostočasnik, v kateri lahko najdete mnogo kreativnih idej in nasvetov za ustvarjanje. Izdala je tudi že več priročnikov za ustvarjanje. Njen zadnji Preproste stvari za male dlani: ustvarjajmo z otroki je izšel leta 2011, nekateri priročniki pa so prevedeni tudi v nemščino.

Kljub temu, da je projekt Xmas3 dodobra zaživel šele pred mesecem dni, je že sedaj zelo priljubljen tudi v tujini. Kar je bila tudi želja gospe Rade Kos. Kot nam je povedala, naročila prihajajo tudi iz New Yorka, Amsterdama in Kanade, zato bodo v smeri osvajanja tujih trgov delali tudi v prihodnje.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje