Xmas3 – naravna in sodobna božična drevesca

Ste že slišali za Xmas3? Gre za najnovejši projekt oblikovalke Rade Kos, ki je prišel ob ravno pravem času (pred božičnimi in novoletnimi prazniki), in ki hitro osvaja tudi druge evropske države ter tiste, čez lužo.
Xmas3 - naravna in sodobna božična drevesca

Xmas3

Xmas3 božična drevesca odlikuje elegantna oblika, so minimalistična in povsem ustrezajo sodobnim oblikovalskim trendom in okusom, ki vztrajno iščejo sožitje z naravo. »Ideja za Xmas3 se je rodila iz večnega vprašanja, ali krasiti plastično drevo, ki je v vseh pogledih škodljivo okolju (pri izdelavi in kot odpadek po nekajletni uporabi) ali sekati mlade smrečice (čeprav pravijo, da jih namensko zasajajo) in njih trgati iz njihovega naravnega okoljapravi Rada Kos, ki je drevesca oblikovala in jih trži pod blagovno znamko Rada Kos design. Xmas3 ima tako vse prednosti božičnih dreves, ki so narejeni iz umetnih materialov (trpežnost, možnost večkratne uporabe), a nobene njihove slabosti. Kljub temu, da je drevesce narejeno iz naravnih materialov, Xmas3 nima slabosti naravnih smrečic in jelk (odpadanje iglic).

Značilnost Xmas3 drevesc je, da so njihovi sestavni deli narejeni iz slovenskega lesa in premazani z okolju prijaznim premazom za les, kar jim zagotavlja trpežnost. Drevesa se enostavno sestavi in nato razstavi, zaradi česar jih lahko tudi večkrat uporabimo.

Izumiteljica Xmas3 dreves Rada Kos sicer ni novinka na področju oblikovanja. Že dve desetletji vodi Ustvarjalne delavnice, šolo ročnih spretnosti za otroke. Prav tako je urednica revije Prostočasnik, v kateri lahko najdete mnogo kreativnih idej in nasvetov za ustvarjanje. Izdala je tudi že več priročnikov za ustvarjanje. Njen zadnji Preproste stvari za male dlani: ustvarjajmo z otroki je izšel leta 2011, nekateri priročniki pa so prevedeni tudi v nemščino.

Kljub temu, da je projekt Xmas3 dodobra zaživel šele pred mesecem dni, je že sedaj zelo priljubljen tudi v tujini. Kar je bila tudi želja gospe Rade Kos. Kot nam je povedala, naročila prihajajo tudi iz New Yorka, Amsterdama in Kanade, zato bodo v smeri osvajanja tujih trgov delali tudi v prihodnje.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje