Yahoo lyrics

Prva brezplačna in legalna stran s tovrstno vsebino.
Yahoo lyrics

Brezplačno, preprosto in najverjetneje najkvalitetnejše iskanje besedil.

Besedila pesmi glasbenih izvajalcev so zelo popularna in to so pri Yahoo očitno spoznali. Besedila bo posredovalo podjetje Gracenote, ki je najbolj znano podjetje na področju nadzora avtorsko zaščitenih besedil. Ta na strani niso objavljena v tekstovni obliki, ampak kot slika. To pa seveda onemogoča kopiranje.
Besedila si lahko ogledate zastonj, Yahoo pa bo kot je to v navadi, stroške pokril z oglaševanjem.

Podobne strani dokaj pogosto obiskujem in velikokrat se zgodi, da so besedila površno napisana in da niso na voljo vsa avtorjeva dela. Yahoo naj teh problemov ne bi imel. Pozornost mi je pritegnila zanimiva možnost iskanja video spotov, a kaj ko jih je bilo le za odtenek. In kaj sem naredil? Obiskal sem konkurenco, YouTube seveda.

Vir: TechCrunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje