Yahoo mail s spremembami

Yahoo bo po dveh letih s svoje aplikacije za sprejemanje in pošiljanje elektronske pošte odstranil oznako beta.
Yahoo mail s spremembami

Yahoo Mail z izboljšavami.

Postopek se bo začel danes, v naslednjih šestih tednih pa bo vseh 254 milijonov Yahoojevih uporabnikov občutilo tudi nekaj dodatnih sprememb, poleg tistih, ki so jih v zadnjih dveh letih že uvedli.

Področja, ki naj bi jih pri Yahoo mail izboljšali so tako hitrost in učinkovitost aplikacije, kot tudi izboljšano orodje za iskanje po pošti. Poleg tega bo Yahoo v kratkem zaključil z implementacijo Microsoft Windows Live Messenegerja v svoj sistem za posredovanje sporočil. Tako bomo lahko v Yahoo Messengerju uporabljali stike iz Live Messengerja in obratno.

Novost bo tudi možnost pošiljanja tekstovnih (SMS) sporočil s pomočjo Yahoojeve aplikacije. Zaenkrat bo opcija na voljo v ZDA, Indiji, Kanadi ter na Filipinih, Yahoo pa se dogovarja z mobilnimi operaterji tudi v drugih državah.

Marca letos je spletni gigant uvedel neomejen prostor za shranjevanje e-pošte. Kar nekaj novosti torej, bomo videli, kako se bo napovedano obneslo v praksi.

Vir: PC World

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje