Yahoo mail s spremembami

Yahoo bo po dveh letih s svoje aplikacije za sprejemanje in pošiljanje elektronske pošte odstranil oznako beta.
Yahoo mail s spremembami

Yahoo Mail z izboljšavami.

Postopek se bo začel danes, v naslednjih šestih tednih pa bo vseh 254 milijonov Yahoojevih uporabnikov občutilo tudi nekaj dodatnih sprememb, poleg tistih, ki so jih v zadnjih dveh letih že uvedli.

Področja, ki naj bi jih pri Yahoo mail izboljšali so tako hitrost in učinkovitost aplikacije, kot tudi izboljšano orodje za iskanje po pošti. Poleg tega bo Yahoo v kratkem zaključil z implementacijo Microsoft Windows Live Messenegerja v svoj sistem za posredovanje sporočil. Tako bomo lahko v Yahoo Messengerju uporabljali stike iz Live Messengerja in obratno.

Novost bo tudi možnost pošiljanja tekstovnih (SMS) sporočil s pomočjo Yahoojeve aplikacije. Zaenkrat bo opcija na voljo v ZDA, Indiji, Kanadi ter na Filipinih, Yahoo pa se dogovarja z mobilnimi operaterji tudi v drugih državah.

Marca letos je spletni gigant uvedel neomejen prostor za shranjevanje e-pošte. Kar nekaj novosti torej, bomo videli, kako se bo napovedano obneslo v praksi.

Vir: PC World

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje