Yahoo mail s spremembami

Yahoo bo po dveh letih s svoje aplikacije za sprejemanje in pošiljanje elektronske pošte odstranil oznako beta.
Yahoo mail s spremembami

Yahoo Mail z izboljšavami.

Postopek se bo začel danes, v naslednjih šestih tednih pa bo vseh 254 milijonov Yahoojevih uporabnikov občutilo tudi nekaj dodatnih sprememb, poleg tistih, ki so jih v zadnjih dveh letih že uvedli.

Področja, ki naj bi jih pri Yahoo mail izboljšali so tako hitrost in učinkovitost aplikacije, kot tudi izboljšano orodje za iskanje po pošti. Poleg tega bo Yahoo v kratkem zaključil z implementacijo Microsoft Windows Live Messenegerja v svoj sistem za posredovanje sporočil. Tako bomo lahko v Yahoo Messengerju uporabljali stike iz Live Messengerja in obratno.

Novost bo tudi možnost pošiljanja tekstovnih (SMS) sporočil s pomočjo Yahoojeve aplikacije. Zaenkrat bo opcija na voljo v ZDA, Indiji, Kanadi ter na Filipinih, Yahoo pa se dogovarja z mobilnimi operaterji tudi v drugih državah.

Marca letos je spletni gigant uvedel neomejen prostor za shranjevanje e-pošte. Kar nekaj novosti torej, bomo videli, kako se bo napovedano obneslo v praksi.

Vir: PC World

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje