Yahoo odpušča

Več kot 1000 zaposlenih bo pri Yahoo-ju ostalo brez službe, kot posledica zmanjševanja stroškov.
V Yahooju se dogajajo velike spremembe

Bodo spremembe dovolj učinkovite?

Podjetje z nekdanjimi 14.300 zaposlenimi je že občutno zmajšalo najemanje novih ljudi in prekinilo sodelovanje z mnogimi zunanjimi sodelavci. V mesecu februarju so že ukinili 1000 delovnih mest, napoveduje se še dodatna ukinitev 1000 delovnih mest, poleg tega so mnogi menedžerji dobili navodila, da zmanjšajo proračune za 15 odstotkov.

Yahoo se že nekaj časa bori z nizkimi prihodki in počasno rastjo, hkrati pa se trudi ostati konkurenčen in obstati na trgu. V upanju na boljše čase je Yahoo najel svetovalno službo Bain & Co., kot pomoč pri prestrukturiranju in odprl svoja vrata morebitnimi partnerjem, ki mu bodo pomagala prebroditi težko obdobje. Možna je celo povezava z Microsoftom, ki je v preteklosti ostala nerealizirana. 

Vir: Venture Beat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje