Yahoo predstavlja novo orodje

Namenjeno je mobilnim telefonom, omogoča pa shranjevanje priljubljenih strani.
Yahoo predstavlja novo orodje

Yahoo se usmerja tudi na trg mobilne telefonije.

Yahoo se še vedno upira Microsoftu, medtem pa čas teče dalje.

Danes so predstavili nov sistem, ki omogoča označevanje najbolj priljubljenih tem za katerimi smo brskali na mobilnem telefonu in sicer tako, da se shranjujejo naslovi strani. Imenuje se OnePlace, na voljo pa bo v drugi polovici leta.

Sicer sistem ni novost, saj je ta na osebnih računalnikih omogočen že nekaj časa. Vendar pa Yahoo meni, da mobilni telefoni potrebujejo drugačen pristop.

Yahoo se tako s projekti, ki so nekoliko manj odmevni in velikokrat povezani z mobilnimi operaterji, išče svoj prostor pod soncem in poskuša slediti vodilnemu Googlu.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje