Yahoo sklenil pogodbo s špansko Telefonico

Yahoojevi oglasi bodo tako vidni v brskalnikih telefonov, ki jih prodaja to špansko podjetje.
Yahoo sklenil pogodbo s špansko Telefonico

Oglaševanje je čedalje bolj pomembno.

Telefonica bo tako v svojih mobilnih telefonih uporabljala Yahoojevo iskalno tehnologijo, pri iskanju pa se bodo prikazovali njihovi oglasi.

Storitev bo na voljo v 15 državah latinske amerike ter v nekaterih evropskih državah. Španska telefonica je sicer lastnica nekaterih največjih mobilnih operaterjev, kot je na primer angleški O2. 

Google je podobno pogodbo že pred časom sklenil z Vodafonom in nemškim delom Telefonice.

Gre za zelo velik trg, ki je večji vsak dan. Spletni iskalniki so hitro planili po svoj kos pogače. Očitno je Microsoft na tem področju ponovno zamudil.

Vir: The New York Times

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje