Yammer zmagal na TechCrunch50

Na konferenci TechCrunch 50 so iskali perspektivna podjetja na začetku svoje poti. Konkurenca je bila huda, najbolje se je odrezal Yammer. Nagrado so podelili še petim podjetjem.
Yammer zmagal na TechCrunch50

Yammer

Yammer je poslovna izvedba Twitterja, namenjen je komunikaciji med uslužbenci istega podjetja. Potreba po tovrstnem programu je bila, kot kaže, ogromna, saj se je na Yammer že prvi dan nastanka registriralo 10.000 uporabnikov in 2.000 organizacij. Registracija je dovoljena le tistim, ki uporabljajo službeno spletno pošto.

Nagrade so podelili tudi podjetjem Atmosphir, FitBit, GoodGuide, Grockit in Swype.

Atmosphir je igra, namenjena vsem, ki želijo ustvariti svoj 3D svet. Uporabniki lahko z miško premikajo elemente, ko pa končajo z ustvarjanjem, morajo le še pritisniti na “play” in igra se začne. Atmosphir je zaenkrat še v razvoju, širši množici bo na voljo konec leta.

FitBit je priročna napravica, ki si jo lahko pritrdite na obleko. Vašemu gibanju sledi skozi ves dan, kasneje pa si prek spleta ogledate svojo dnevno aktivnost. Izračuna vam porabljene kalorije in dolžino spanca ter vas opozori na morebiten nezdrav način življenja.

GoodGuide pomaga uporabnikom najti informacije o izdelkih, ki jih uporabljajo. Opozori jih na tiste izdelke, ki so neprijazni do okolja, zdravja in družbe.

Grockit je namenjen izobraževanju študentov. Ti lahko v klepetalnici razpravljajo o raznih vprašanjih, najboljše odgovore pa nagradijo.

Swype ustvarja napredno tehnologijo zaslonov, ki so občutljivi na dotik. Ustvarili so zaslon, po katerem lahko pišemo s prstom, kar prinaša prihranek na času.

 

Vir: Tech Crunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje