Yammer zmagal na TechCrunch50

Na konferenci TechCrunch 50 so iskali perspektivna podjetja na začetku svoje poti. Konkurenca je bila huda, najbolje se je odrezal Yammer. Nagrado so podelili še petim podjetjem.
Yammer zmagal na TechCrunch50

Yammer

Yammer je poslovna izvedba Twitterja, namenjen je komunikaciji med uslužbenci istega podjetja. Potreba po tovrstnem programu je bila, kot kaže, ogromna, saj se je na Yammer že prvi dan nastanka registriralo 10.000 uporabnikov in 2.000 organizacij. Registracija je dovoljena le tistim, ki uporabljajo službeno spletno pošto.

Nagrade so podelili tudi podjetjem Atmosphir, FitBit, GoodGuide, Grockit in Swype.

Atmosphir je igra, namenjena vsem, ki želijo ustvariti svoj 3D svet. Uporabniki lahko z miško premikajo elemente, ko pa končajo z ustvarjanjem, morajo le še pritisniti na “play” in igra se začne. Atmosphir je zaenkrat še v razvoju, širši množici bo na voljo konec leta.

FitBit je priročna napravica, ki si jo lahko pritrdite na obleko. Vašemu gibanju sledi skozi ves dan, kasneje pa si prek spleta ogledate svojo dnevno aktivnost. Izračuna vam porabljene kalorije in dolžino spanca ter vas opozori na morebiten nezdrav način življenja.

GoodGuide pomaga uporabnikom najti informacije o izdelkih, ki jih uporabljajo. Opozori jih na tiste izdelke, ki so neprijazni do okolja, zdravja in družbe.

Grockit je namenjen izobraževanju študentov. Ti lahko v klepetalnici razpravljajo o raznih vprašanjih, najboljše odgovore pa nagradijo.

Swype ustvarja napredno tehnologijo zaslonov, ki so občutljivi na dotik. Ustvarili so zaslon, po katerem lahko pišemo s prstom, kar prinaša prihranek na času.

 

Vir: Tech Crunch

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje