Yammer zmagal na TechCrunch50

Avtor — 11.09.2008
Na konferenci TechCrunch 50 so iskali perspektivna podjetja na začetku svoje poti. Konkurenca je bila huda, najbolje se je odrezal Yammer. Nagrado so podelili še petim podjetjem.
Yammer zmagal na TechCrunch50

Yammer

Yammer je poslovna izvedba Twitterja, namenjen je komunikaciji med uslužbenci istega podjetja. Potreba po tovrstnem programu je bila, kot kaže, ogromna, saj se je na Yammer že prvi dan nastanka registriralo 10.000 uporabnikov in 2.000 organizacij. Registracija je dovoljena le tistim, ki uporabljajo službeno spletno pošto.

Nagrade so podelili tudi podjetjem Atmosphir, FitBit, GoodGuide, Grockit in Swype.

Atmosphir je igra, namenjena vsem, ki želijo ustvariti svoj 3D svet. Uporabniki lahko z miško premikajo elemente, ko pa končajo z ustvarjanjem, morajo le še pritisniti na “play” in igra se začne. Atmosphir je zaenkrat še v razvoju, širši množici bo na voljo konec leta.

FitBit je priročna napravica, ki si jo lahko pritrdite na obleko. Vašemu gibanju sledi skozi ves dan, kasneje pa si prek spleta ogledate svojo dnevno aktivnost. Izračuna vam porabljene kalorije in dolžino spanca ter vas opozori na morebiten nezdrav način življenja.

GoodGuide pomaga uporabnikom najti informacije o izdelkih, ki jih uporabljajo. Opozori jih na tiste izdelke, ki so neprijazni do okolja, zdravja in družbe.

Grockit je namenjen izobraževanju študentov. Ti lahko v klepetalnici razpravljajo o raznih vprašanjih, najboljše odgovore pa nagradijo.

Swype ustvarja napredno tehnologijo zaslonov, ki so občutljivi na dotik. Ustvarili so zaslon, po katerem lahko pišemo s prstom, kar prinaša prihranek na času.

 

Vir: Tech Crunch

Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP dogodek: Facebook oglaševanje

MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje