YouTube dobil novo konkurenco

V zadnjem času smo priča rojstvu kar nekaj video spletnih portalov, vendar se ta v nečem razlikuje od njih. Njegov 'oče' je namreč japonski gigant Sony, ki ima v lasti precej video pravic.
YouTube dobil novo konkurenco

Sony se širi v svet izmenjave video posnetkov.

Pred časom sta podobno novico objavila News Corp in NBC Universal, ki bosta prav tako, predvidoma še letos, k življenju spravila tovrsten portal.

Sonyjev sistem za izmenjavo videov se bo imenoval EyeVio, sprva pa bo deloval le na Japonskem. Če se bo dobro obnesel, ga bodo vzpostavili po vseh državah sveta.

Pri Sonyju so napovedali, da bodo uporabljali le avtorsko nesporne vsebine, torej vsebine za katere bodo imeli pravice za predvajanje. Kot že rečeno, japonski gigant ima v svoji lasti kar nekaj avtorskih vsebin, naprimer vse tiste, ki jih proizvede Columbia Pictures.

Oglasili so se že prvi skeptiki, ki dvomijo v uspeh novega video portala, saj zaradi upoštevanja avtorskih pravic ne bo imel na voljo nekaterih zanimivih video posnetkov.

Vir: Speeple News

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje