YouTube kot politični oglaševalec

Na YouTube se je pojavil posnetek Hillary Clinton v vlogi velikega brata. Gre za provokativen video iz tabora njenih nasprotnikov.
Bi radi zaslužili z YouTube?

Bo novost res uvedena kmalu?

Predsedniška borba v ZDA je v polnem zamahu. Glavna tekmeca sta senatorka Hillary Clinton in Barack Obama. Na tem naslovu si lahko ogledate aktualen posnetek s Hillary Clinton v glavni vlogi. 

Hillary ima vlogo Velikega Brata, kot si je to zamislil George Orwell v svojem najbolj znanem delu. Na posnetku deluje kot diktatorka, ki svojim podložnikom “pere možgane.” Gre za predelavo Applovega, že več kot dvajset let starega reklamnega spota, ki je delo režiserja Ridleya Scotta. Proti koncu posnetka neka ženska vrže veliko kladivo v ekran na katerem je Hillary predvajana, ki se nato razbije. Temu sledi sporočilo organizacije barackomaba.com, ki pove, da se volitve začnejo 14. marca in da ni treba, da je leto 2008 enako letu 1984.

Politični komentatorji so nad posnetkom navdušeni, šlo naj bi za najboljši marketing v tej kampanji. V taboru Baracka Obame video sicer pozdravljajo, vendar zanikajo, da so ga naredili oni.

Vir: Index.hr

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje