YouTube kot politični oglaševalec

Na YouTube se je pojavil posnetek Hillary Clinton v vlogi velikega brata. Gre za provokativen video iz tabora njenih nasprotnikov.
Bi radi zaslužili z YouTube?

Bo novost res uvedena kmalu?

Predsedniška borba v ZDA je v polnem zamahu. Glavna tekmeca sta senatorka Hillary Clinton in Barack Obama. Na tem naslovu si lahko ogledate aktualen posnetek s Hillary Clinton v glavni vlogi. 

Hillary ima vlogo Velikega Brata, kot si je to zamislil George Orwell v svojem najbolj znanem delu. Na posnetku deluje kot diktatorka, ki svojim podložnikom “pere možgane.” Gre za predelavo Applovega, že več kot dvajset let starega reklamnega spota, ki je delo režiserja Ridleya Scotta. Proti koncu posnetka neka ženska vrže veliko kladivo v ekran na katerem je Hillary predvajana, ki se nato razbije. Temu sledi sporočilo organizacije barackomaba.com, ki pove, da se volitve začnejo 14. marca in da ni treba, da je leto 2008 enako letu 1984.

Politični komentatorji so nad posnetkom navdušeni, šlo naj bi za najboljši marketing v tej kampanji. V taboru Baracka Obame video sicer pozdravljajo, vendar zanikajo, da so ga naredili oni.

Vir: Index.hr

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje