Prihaja YouTube Live

Konec tega meseca bo YouTube začel z oddajanjem v živo, kar bo še povečalo popularnost te svetovno znane strani. YouTube Live bo gostil znane osebnosti in vse tiste, katerih posnetki so na strani dosegli rekordno število ogledov.
Prihaja YouTube Live

Prihaja YouTube Live.

Googlov portal YouTube, ki je bil lansiran leta 2005 deluje kot neke vrste shramba za vse mogoče internetne vsebine. Sicer ima YouTube lojalen in velik krog oboževalcev, vendar pa morajo kljub temu nenehno skrbeti za za sveže in zanimive vsebine, zaradi katerih se obiskovalci vračajo, hkrati pa prihajajo novi. 

Naslednji logičen korak je oddajanje v živo, ki ga že nekaj let prakticirajo AOL, MySpace in Yahoo!. Po njihovih izkušnjah se najbolje obnesejo prenosi koncertov, saj si le te ogleda največje število ljudi.

YouTube bo izbiral predvsem zvezde, ki so prek njihovih portalov dosegle obisk večji od 2,5 milijarde. Takih videoposnetkov je okoli 50. Storitev bo 22.11. otvorila pevka Katy Perry, poleg drugih pa bosta nastopila tudi priljubljena junaka oddaje “Mythbusters,” Adam Savage in Jamie Hyneman. Posnetki njune oddaje so eni izmed tistih, ki so dosegli rekordno število ogledov.

Vir: Reuters

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje