YouTube predal podatke kršitelja mreži Fox

YouTube je mreži Fox predal podatke uporabnika, ki je kršil pravila o nalaganju avtorskih videov na YouTube. Kako bo ta predaja osebnih podatkov vplivala na druge uporabnike, bo pokazal čas.
YouTube predal podatke kršitelja mreži Fox

YouTube predaja podatke

Seveda moramo omeniti, da je YouTube predal podatke na zahtevo sodišča. Bojda to ni prvič, da so predali osebne podatke svojih uprabnikov. Znan je tudi hujši primer Yahooja, kjer je omenjen portal predal osebne podatke nekaterih kitajskih uporabnikov kar kitajskim oblastem, tako da nekaj teh ljudi sedaj sedi v kitajskih zaporih.

Kako bo YouTubova odločitev vplivala na uporabnike je seveda vprašanje, a po vsej verjetnosti se ne bi smelo kaj bistveno spremeniti. Kvečjemu bodo ljudje avtorsko zaščiteno vsebino nalagali preko drugih uporabniških računov.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje