YouTube predal podatke kršitelja mreži Fox

YouTube je mreži Fox predal podatke uporabnika, ki je kršil pravila o nalaganju avtorskih videov na YouTube. Kako bo ta predaja osebnih podatkov vplivala na druge uporabnike, bo pokazal čas.
YouTube predal podatke kršitelja mreži Fox

YouTube predaja podatke

Seveda moramo omeniti, da je YouTube predal podatke na zahtevo sodišča. Bojda to ni prvič, da so predali osebne podatke svojih uprabnikov. Znan je tudi hujši primer Yahooja, kjer je omenjen portal predal osebne podatke nekaterih kitajskih uporabnikov kar kitajskim oblastem, tako da nekaj teh ljudi sedaj sedi v kitajskih zaporih.

Kako bo YouTubova odločitev vplivala na uporabnike je seveda vprašanje, a po vsej verjetnosti se ne bi smelo kaj bistveno spremeniti. Kvečjemu bodo ljudje avtorsko zaščiteno vsebino nalagali preko drugih uporabniških računov.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje