BLOG MARKETING DELAVNICA

Ypsilon Mladi – nov projekt za preganjanje brezposelnosti mladih

V prihodnjem tednu se bodo začele aktivnosti projekta Ypsilon Mladi, ki ga izvaja Zavod Ypsilon v sodelovanju z Microsoftom. Projekt bo tekom leta mladim ponudil možnosti krajših in daljših izobraževanj, obiskov podjetij ter s tem pripomogel k povečanju zaposlitvenih možnosti.
Ypsilon Mladi - nov projekt za preganjanje brezposelnosti mladih

Ypsilon Mladi. (Vir slike: Zavod Ypsilon)

Projekt Ypsilon Mladi je zasnovan z namenom zmanjšanja brezposelnosti, ki je v zadnjih letih vse bolj problematična realnost številnih mladih. Zaradi povečanega povpraševanja po kadru z ustreznim poznavanjem informacijske-komunikacijske tehnologije, je projekt združil oba aspekta – željo po zmanjšanju brezposelnosti in težnjo po zaposlovanju IKT strokovnjakov.

Ypsilon Mladi, ki je glavni projekt kampanje e-Skills for Jobs 2014, katero izvaja Evropska komisija, bo tako v marcu pričel z aktivnostmi, razdeljenimi v tri kategorije: krajša brezplačna izobraževanja za mlade, Ypsilon Mojstri in Ypsilon Razvijalci, poleg tega pa se bodo izvajala tudi srečanja s podjetniki in obiski podjetij.

Izobraževanja se bodo pričela že s 17.  marcem, ko bodo mladi osvajali osnove programa Microsoft Office Word, ki je ključno orodje pri oblikovanju dokumentov tako v sklopu študijskih, kot tudi delovnih obveznosti. 24. marca bomo spoznavali še napredne funkcije tega uporabnega programa, nato pa se 26. marca podali na pot uspešnega javnega nastopanja in retorike.  Marec bomo zaključili z vpogledom v prednosti funkcij Microsoft Office Excela, ki je nepogrešljiv del vsakodnevnega dela v marsikaterem podjetju.

Z aprilom se začne širši projekt izobraževanja Ypsilon Mojstrov, ki bo mlade v 70 urah pripeljal do celovitega poznavanja Microsoftovih orodij – Worda, Excela, Power Pointa, Cloud computinga in Projecta, hkrati pa bo z delavnicami mladim približal socialno podjetništvo, zbiranje sredstev in vodenje projektov.

Na delavnice so vabljeni vsi mladi, ki si želijo povečati zaposlitvene možnosti in si zgraditi uspešno prihodnost. Informacije in prijave so možne preko e-mail naslova mladi@ypsilon.si, telefonske številke 041 803 365 ter Facebook profila Ypsilon Mladi.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

20.09.2017 od 16:00 do 18:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje