Ypsilon Mladi so za februar pripravili nove delavnice

Avtor — 24.01.2015

Čeprav je izpitno obdobje že potrkalo na vrata, so se člani organizacije Ypsilon Mladi odločili, da tudi v mesecu februarju za vse (ne samo za študente) pripravijo resnično cenovno ugodne in aktualne ter kvalitetne računalniške delavnice.

Ypsilon Mladi so za februar pripravili nove delavnice

Ypsilon Mladi so za februar pripravili nove delavnice (Vir slike: BigStockPhoto.com)

Sreda, 4. februar = Spoznaj se z MS Office Excelom

Misliš, da je tvoje znanje Excela nekoliko pomanjkljivo in bi rad/a naredil/a prve in osnovne korake v svet Excela?

Cena = 10 EUR                                     

Prijave sprejemajo tukaj >>

Ponedeljek, 9. februar = Nadgradi svoje znanje MS Office Excela

Ti osnovna uporaba Excela ne povzroča težav, nadgradnja pa stoji na nekoliko majavih tleh? Delo s formulami in uporaba različnih funkcij po naši delavnici ne bo več korak stran.

Cena = 10 EUR

Prijave sprejemajo tukaj >>

Torek, 17. februar = Izdelaj svojo spletno predstavitev

Z orodjem WIX boš prodrl/a na svetovni splet, mi pa ti bomo ponudili več možnosti, kako se predstaviti in obdržati svojo predstavitev na svetovnem spletu! Prav tako se boš spoznal/a in izdelal/a CV vizitko, ki je izredno pomemben in prodoren element komunikacije 21. stoletja.

Cena = 10 EUR

Prijave sprejemajo tukaj >>

Vikend delavnica (petek, 20. in sobota, 21. februar) = Prvi koraki v programiranje!

Programiranje je zabavno, kar bomo dokazali med vikend delavnico, na kateri se bomo spoznali s programiranjem in pojmi, kot so spremenljivke, zaporedje izvajanja ukazov, osnove grafike, IF stavki ipd. Delavnica je namenjena tistim, ki se s programiranjem srečujete prvič!

Cena = 30 EUR (za 12-urno delavnico)

Prijave sprejemajo tukaj >>

Sreda, 25. februar = Obvladaj MS Office Excel

Obladaš osnovne in dodatne funkcije Excela, a vseeno verjameš, da se v tem programu skriva še nekaj – več? Zate smo pripravili NAPREDNO delavnico Excela, kjer se boš naučil/a stvari, ki bodo še dodatno nadgradile tvoje znanje!

Cena = 10 EUR

Prijave sprejemajo tukaj >>

Vikend delavnica (Petek, 27. in sobota, 28. februar) = Oblikovanje fotografij s Photoshopom

Te zanima, kako se slik z naslovnic lotevajo profesionalci in zakaj vse fotografije izgledajo tako dobro? S 16-urno delavnico boš Photoshop spoznal tudi ti. Po delavnici boš obladal/a osnovne nastavitve, tuje ti ne bo obrezovanje in ravnanje slik, prav tako pa boš znal/a uporabljati tudi Photoshop filtre in svojim spominom dodajali besedila.

Cena = 30 EUR (16-urna delavnica)

Prijave sprejemajo tukaj >>

Ypsilon Mladi je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga skozi celo leto soustvarjajo v sodelovanju z Microsoftom. Je glavni projekt kampanje e-Skills for Jobs 2014, ki jo izvaja Evropska komisija.


Oznake: , ,