Z Brezmejnikom v Silicijevo dolino

Zavod Hekovnik s projektom Brezmejnik (eng. BoundBreaker) odpira prijave za tretjo generacijo podjetji, ki bodo jeseni 2012 obiskale Silicijevo dolino. Pričel se je proces zbiranja prijav za novo generacijo BoundBreaker podjetij, ki se bodo izobraževale za pot v Silicijevo Dolino.
Razpis: Pomoč podjetjem, ki so utrpela škodo v poplavah

Razpis: Pomoč podjetjem, ki so utrpela škodo v poplavah (Vir slike: sxc.hu)

Z 12. aprilom 2012 se je pričel proces zbiranja prijav za novo generacijo BoundBreaker podjetij, ki se bodo izobraževale za pot v Silicijevo Dolino ter tako pridobila možnost investicije tveganega kapitala s strani tamkajšnjih investitorjev.

Program je razdeljen v dve fazi. Prva se prične z majem in traja dva meseca ter je vsebinsko pozicionirana kot splošen pospeševalniški program. Sodelujoča podjetja se bodo udeležila delavnic na katerih se bodo polastila nepogrešljivih znanj in orodij, ki jim bodo služila na njihovi podjetniški poti. Program se bo zaključil z demo dnevom odprtim javnosti.

Podjetja bodo tekom programa pripravila izvršni povzetek, prezentacijo in pitch. Vzajemna kritika in pomoč, učenje preko pomoči drugih in deljenje izkušenj so ključne sestavine programa. Strateško in taktično pozicioniranje podjeta ter matrika klučnih indikatorjev so le nekatera od orodij in koncept, ki jih bodo udeleženci skozi program dodobra spoznali.

Druga faza projekta bo potekala od julija do septembra 2012. Fokus druge faze je eksplicitno zastavljen kot priprava na pot v Silicijevo Dolino in pripravo na predstavitve pred investitorji. Vseboval bo tako delavnice kot tudi individualne coatchinge. Daleč najbolj intenziven del projekta bo tako ekipe pripravil na okolje Silicijeve Doline, jih opremil s sprecifičnim znanjem, potrebnim za uspešno predstavitev pred t.i. VC-ji, in poskrbel, da bodo vsi dokumenti in ekipe ter vse podrobnosti pripravljeni na izkušnjo, ki bo najboljšim spremenila življenje.

Uvodna delavnica in predavanje na kateri bomo povabili vse prijavljene ekipe ter podrobneje predstavili celoten program in odgovorili na morebitna vprašanja se bosta zvrstila na Teslovi ulici 30 v začetku maja. Na program se lahko do 10. maja 2012 prijavite na spletni strani Brezmejnika: www.boundbreaker.org/apply

Oznake:, , , , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje