Z omejenimi sredstvi do uspešnega podjetja

Ste na tesnem denarjem? Preizkusite naslednje nasvete s katerimi si lahko z omejenimi sredstvi zagotovite uspešno poslovanje.
Z omejenimi sredstvi do uspešnega podjetja

Uspeh je mogoč tudi z omejenimi sredstvi. (Vir: ehow.com)

Blagovna menjava: Ena izmed najstarejših oblik trgovine je zopet vzcvetela, saj podjetjem omogoča, da skoraj brezplačno svojo ponudbo zamenjajo za izdelke ali storitve drugih podjetij. Danes je blagovna menjava zaradi spleta mnogo preprostejša kot v preteklosti, na ta način pa je mogoče pridobiti tudi nove stranke.

Brezplačno svetovanje: Tudi v Sloveniji se najdejo organizacije, ki podjetnikom ponujajo brezplačne poslovno svetovanje. Za začetek obiščite naš forum ali se udeležite katerega izmed brezplačnih MP predavanj, podporo pa lahko poiščete tudi v inkubatorjih in tehnoloških parkih.

Mentorstvo: Mentorji so izkušeni in uspešni poslovneži, ki lahko mladim podjetnikom brezplačno pomagajo do uspešnega podjetja. Poiščite jih med znanci, učitelji, poslovnimi angeli, na gospodarski zbornici in drugih podjetniških združenjih.

Posebne ponudbe ključnim strankam: Učinkovit način za premagovanje izzivov, ki se pojavljajo pri poslovanju z veliki strankami, je posebna ponudba prilagojena strankinim potrebam. V zameno lahko zaprosite za brezplačno oglaševanje, boljše plačilne pogoje ali distribucijo vaših izdelkov.

Dobavitelji: Skoraj vsako podjetje potrebuje zanesljive dobavitelje, ki prispevajo k večji zanesljivosti in konkurenčnosti njegovega poslovanja, zato bodite do njih pošteni in pravočasno plačujte račune.

Medijska izpostavljenost: Če se vi, vaše podjetje ali proizvodi pojavljate v medijih, je to lahko dosti bolj učinkovito kot oglaševanje. Lokalnim medijem se približajte z zanimivimi dejstvi in anekdotami povezanimi z vami in vašim poslovanjem.

Outsourcing: S prenosom nekaterih nalog na zunanje sodelavce lahko veliko prihranite.

Zaupanje: Če se izkažete za vredne zaupanja bodo stranke z vami raje poslovale, zaposleni bodo bolj motivirani, posojilodajalci in investitorji pa vam bodo bolj zaupali s svojim denarjem. Poslujte torej pošteno in etično.

Prodaja: Vsakdo lahko s treningom in izkušnjami postane dober prodajalec, zato naj pri prodaji sodelujejo vsi zaposleni.

 

 Vir: Entrepreneur

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje