Z omejenimi sredstvi do uspešnega podjetja

Ste na tesnem denarjem? Preizkusite naslednje nasvete s katerimi si lahko z omejenimi sredstvi zagotovite uspešno poslovanje.
Z omejenimi sredstvi do uspešnega podjetja

Uspeh je mogoč tudi z omejenimi sredstvi. (Vir: ehow.com)

Blagovna menjava: Ena izmed najstarejših oblik trgovine je zopet vzcvetela, saj podjetjem omogoča, da skoraj brezplačno svojo ponudbo zamenjajo za izdelke ali storitve drugih podjetij. Danes je blagovna menjava zaradi spleta mnogo preprostejša kot v preteklosti, na ta način pa je mogoče pridobiti tudi nove stranke.

Brezplačno svetovanje: Tudi v Sloveniji se najdejo organizacije, ki podjetnikom ponujajo brezplačne poslovno svetovanje. Za začetek obiščite naš forum ali se udeležite katerega izmed brezplačnih MP predavanj, podporo pa lahko poiščete tudi v inkubatorjih in tehnoloških parkih.

Mentorstvo: Mentorji so izkušeni in uspešni poslovneži, ki lahko mladim podjetnikom brezplačno pomagajo do uspešnega podjetja. Poiščite jih med znanci, učitelji, poslovnimi angeli, na gospodarski zbornici in drugih podjetniških združenjih.

Posebne ponudbe ključnim strankam: Učinkovit način za premagovanje izzivov, ki se pojavljajo pri poslovanju z veliki strankami, je posebna ponudba prilagojena strankinim potrebam. V zameno lahko zaprosite za brezplačno oglaševanje, boljše plačilne pogoje ali distribucijo vaših izdelkov.

Dobavitelji: Skoraj vsako podjetje potrebuje zanesljive dobavitelje, ki prispevajo k večji zanesljivosti in konkurenčnosti njegovega poslovanja, zato bodite do njih pošteni in pravočasno plačujte račune.

Medijska izpostavljenost: Če se vi, vaše podjetje ali proizvodi pojavljate v medijih, je to lahko dosti bolj učinkovito kot oglaševanje. Lokalnim medijem se približajte z zanimivimi dejstvi in anekdotami povezanimi z vami in vašim poslovanjem.

Outsourcing: S prenosom nekaterih nalog na zunanje sodelavce lahko veliko prihranite.

Zaupanje: Če se izkažete za vredne zaupanja bodo stranke z vami raje poslovale, zaposleni bodo bolj motivirani, posojilodajalci in investitorji pa vam bodo bolj zaupali s svojim denarjem. Poslujte torej pošteno in etično.

Prodaja: Vsakdo lahko s treningom in izkušnjami postane dober prodajalec, zato naj pri prodaji sodelujejo vsi zaposleni.

 

 Vir: Entrepreneur

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje