Podarjamo 6 kotizacij za 30. konferenco PODIM!

Avtor Egon Ravbar — 24.03.2010
Komentiraj!
NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA! Štajerska prestolnica bo 14. in 15. aprila v znamenju mednarodne, jubilejne 30. konference PODIM. Zavod mladi podjetnik vam podarja 6 brezplačnih kotizacij, edini pogoj je, da ste vpisani na naše e-novice.
Podarjamo 6 kotizacij za 30. konferenco PODIM!

Nagradna igra: 30. konferenca PODIM

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

JAPTI, Univerza v Mariboru in IRP vas vabijo na 30. osrednje slovensko podjetniško konferenco PODIM. Zavod mladi podjetnik vam v sodelovanju z organizatorji podarja 6 kotizacij!

V žrebanje boste vključeni, če nam na prijave@mladipodjetnik.si pošljete odgovor na spodnje vprašanje:

V katerem slovenskem mestu se bo odvijala jubilejna 30. konferenca PODIM?

Odgovore nam pošljite na prijave@mladipodjetnik.si in sodelovali boste v žrebu za brezplačne kotizacije! Sodelujete lahko le, če ste prijavljeni na brezplačne MP e-novice. Še niste prjavljeni?

Prijavite se sedaj!

 

V središču 30. mednarodne konference PODIM bodo naslednje teme:

  • Kako uspešno privabiti investitorje in jih pritegniti k investiranju? Izzivi vizualizacije izdelkov in storitev.
  • Izzivi učinkovitega komuniciranja in diseminacije inovativnih idej. Kako zagotoviti uspešen prenos tehnologije in njeno komercializacijo? Kako pritegniti pozornost javnosti - komunicirati znanost, tehnologijo in inovacije?
  • Kakšni so najučinkovitejši organizacijski pristopi k aktiviranju znanja in inovacij? Kako vzpostaviti okolje za ustvarjanje in prenos inovacij? Kaj lahko podjetjem prinese uvajanje notranjega podjetništva? Vzgajanje prvakov inovativnosti in podjetnosti.
  • Kako vzpostaviti učinkovito sodelovanje med gospodarsko, akademsko in vladno sfero – mehanizmi in vzvodi? Dostop do virov prenosa inovacij. Kateri so učinkoviti podporni mehanizmi za razvoj invencij v inovacije?
  • Kaj se lahko naučimo od drugih - inovacijski »bench-learning«? Izobraževanje in usposabljanje za podjetništvo in inovativnost.
  • Izzivi spodbujanja ekoloških inovacij. Kako “prodati“ socialne inovacije?

 

Več o konferenci najdete na povezavi: 30. mednarodna konferenca PODIM

shranjeno pod:
Prijavi se na e-novice!